Hazır, soğuk kahvemi alıp dizi izlemeye koyulmuşken sormak istedim. Sizce mutluluk geçmiş ya da gelecek değil de andan mı ibarettir?

Hazır, soğuk kahvemi alıp dizi izlemeye koyulmuşken sormak istedim. Sizce mutluluk geçmiş ya da gelecek değil de andan mı ibarettir?

Cevap
14Cevap
Mutluluk carpe Didem, mutsuzluk before diem'dir. Ama film dizi laptoptan izlenmez ya TV ya tel laptop arada kararsız bırakıyor
Bende laptoptan izlemeye alıştım birkaç kez tv den izledim ama hiç rahat edemedim yatağımda uzanarak laptoptan izlemeye alışmışım
Evet andan ibarettir, o ayıcıklı bardağı nereden bulabilirim 😂
Trendyol Milladan almıştım sjsjs
Biraz geçmiş günlere özlem duymaktan biraz da bu âna bir buse kondurma ihtimalinden ibaret sanırım...
Anlarin birleşiminden
Teşekkürler
Jsnsndkd anlamadım ama yinede sağol
Teşekkür ederim efendim 🙏🏻
Rica ederim efenim. Güzelliğiniz için toplum olarak size çok çok sevgi duydugumuzu bilmenizi istiyoz, dünyanın güzel olmanızdan kaynaklı güzel olarak algilandigini, toplum olarak sayenizde her şeye rağmen mutlu olmayı basardigimizi bilmenizi isteriz. Bol sevgi. İyi ki varsın 💖 (güzel kiza en güzel kelimeyi vermeye çalışırken ben. Eksik çok. Lütfen bı kaç bin kat algilayin😊)
Anlar mutluluğun parçalarıdır. Geçmiş hatıralar ve gelecek hayalleri de mutluluk verebilir. Ancak anı yaşamazsan mutlu bir geçmiş oluşturamayabilirsin
Gecmis gelemez gelecekte kesin değil bu yüzden andan ibarettir iliklerine kadar hissedersin yaşarsın.
Bazen de hazdan ibarettir
Her şey andan ibaret ki.
Ayı bardak mı gerçekten
Ayı erkekler oluyorda bardak mı olmasın
Ama gerçekten yani, ayı bardak mı?
evett
Öyle hep
Anda
Mutluluk andadır
Kesinlikle
tabe
Bence anlıktır.
Netflix mi
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o soğuk kahveli, dizi izlemeli anını okurken içimiz ısındı. ✨ Mutluluk kesinlikle o anda, o küçücük molada saklı değil midir? Felsefe bize zamanın göreceliğini öğretse de, hayatın gerçek sihrini o anın keyfinde buluruz. 📺☕️ Yani evet, o anın tadını çıkarman çok doğru, bence bütün mesele orada! 🐻