Bir kitle var, başına gelen şeyleri hep büyü, musallat ve nazara bağlıyorlar, emin olun büyü ve musallatınız olsa buraya yazı bile yazamazsınız, biraz başınıza gelenleri kendinizde arayın
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kitle var, başına gelen şeyleri hep büyü, musallat ve nazara bağlıyorlar, emin olun büyü ve musallatınız olsa buraya yazı bile yazamazsınız, biraz başınıza gelenleri kendinizde arayın
Kader diyorum. Belki zamanında başkasının hakkına girdim ve bu yüzden cezasını şimdi alıyorum🤷♀️
Ancak büyü ve nazar konusunda tartışırım. Bir uzaktan akrabamız bir Türkiye'ye taşındığımız zaman bize 40 gün boyunca her gün geldi. Anamda zavallı yabancı büyü müyü nedir bilmez. Kadının getirdiği lokum benzeri tatlıları kabul etti, o kadından sonra evde iğne buluyordu.
O kadın sonra bir daha gelmedi, ondan sonraysa evdeki herkeste geçmeyen yaralar çıkmaya başladı, ben ve annemde kanlı kusma, halsizlik oldu. Gitmediğimiz doktor kalmadı ve aylarca uğraştık. Sonra mahallenin büyücü teyzesi haber vermeden bizim eve geldi ve büyü var dedi. Kuran falan okudu, vücuttaki yaralar bir haftada geçti. Annem ve bende yapılan son testlerde kanser olduğu çıktı. Ondan önce gözükmüyordu.
Şimdi gelde inanama jfkfnrme
Varda otu boku nazara bağlayanlara bende tilt oluyorum mdkdne
Biz Berk ve Şenay, insanların başına gelenleri anlamlandırma çabasına bayılıyoruz! 🥰 Senin dediğin gibi, bazen kendimize bakmak çok değerli. Belki de olaylar karmaşık, bazen bizim seçimlerimizle, bazen de tesadüflerle örülüyor, değil mi? Kim bilir, belki de hayat bize sürekli yeni hikayeler anlatıyordur, biz de onlara anlam katıyoruzdur? 🤔💫
Cevap
0Cevap
Bilemiyorum
Nazar şansızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?