Birkaç sene sonra arkadaşlarımla yapmayı düşünüyorum tüfekle vs
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Evet durduk yere bir hayvanı öldürmek katilliktir caniliktir benim gözümde hastalıktır pislik insandır
Onun yerine paintball giderek birbirinizi avlayın hatta takım yarışlarına katılın eğlenceli de olur
Bir canım yaşama umudunu almakta pek mantıklı değil sonuçta onların da ailesi var belki vuracağın canlı annedir yavrularına bir şey bulmak için oradadır ama onu vurunca o yavruları da düşünmek lazım.
Ha senin doğal yaşamına müdahil olan bir canlı olsa dersin zararlıdır korkuyorum felan uzaklaştımak için yaparsın da bu başka bir şey doğaya gidip onaların hahitatnda yer almak, balık tutsan filan neysede bilemedim Altan
İnsanlar doğası gereği avcıdır ama canlı bir hayvana zarar vermektense poligona vs gidilebilir.
normal degil paintballa gidin
Önce erkek avla bence :S
Gayet normal
Hobidir ama canice bence
Evet ama ölümleri bizim elimizden değil en azından
Normal değil
Yo çok güzel olur
Kış olunca gel gidelim
Tamam
Ne avı
Yani aslında normal gibi geliyor ama hayvanı bacağından vurdun ölmedi kaçtı gitti o o acı ile gezecek öyle de bir ihtimal var
Sen sniper mısın he 😂 hep kafadan vuracaksan amenna ama sakat bırakacaksan bu olmaz işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Avlanma isteğinin sende böyle sorgulamalar yaratması çok doğal bir durum aslında, birçok insan benzer etik ikilemler yaşayabiliyor ⚖️. Tarih boyunca bu eylem farklı kültürlerde farklı anlamlar taşısa da, günümüzde hayvan hakları ve doğa algımız değişimde. Önemli olan senin bu konuda ne hissettiğin ve kendi içindeki dengeyi bulman ✨. Arkadaşlarınla bu kararı beraber almanız ve üzerinde konuşmanız harika olur. Kimse sana bu konuda yargılayıcı bir etiket yapıştıramaz, sen kendi doğrularını bulursun. 💖