Artık her şeyden vazgeçiyorum ne gücüm kaldı ne anlatacak nefesim her şey öyle bir üst üste geliyor ki yoruldum ilk defa vazgeçiyorum tam olarak ilk defa
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Vazgeçtiğinde ne yapıyorsun? Vazgeçtiğini belli eden neler var?
Ben genelikle hep intihar mehilisi oldum ama o kadar kolay kolay vaz gecmezdim cevremdekilere neşe saçar güler eglendirirdim ama şimdi çevrem kalmadı gulesim yok gücüm yok konuşma isteği yok hani diyorum ki kafa dagitiyim ama yok olmuyor her şey gene eski hali alıyor ben o denmden Zor çıktım sokakta kaldım bir kız başıma 4 ay sokakta kaldım ama yok dayanamıyorum artık evden atiliyorum ameliyatlı halimlen gidecek yerim yok gene aynı dönem o dönem hiç iyi şeyler yaşamadım açlık vardı 16 kilo verdim bir ayda yemek yiyemedim diye ailem var desem onlarda kalırım ama yok şiddet vardı hep hayatımda şimdi yorgunum çabalamak istemiyorum ne kadar cabalarsamda hep aynı noktayı buluyorum keşke bulmasam hep okumak istedim başaramadım iş hayatina adadım sağlık sorunlarim çıktı hastanede bile kimsem yoktu benim buda koyuyor bazen hep küçük çocukları izliyorum anne babaların ellerini tutuyirlar gülüyorlar ben öyle gulemiyorum onlar gibi masum bakamıyorum hayata derdimi anlatıyorum geçici knk diyorlar
Geçici knk demeleri gerçekten sinir bozucu. Şimdi nerede kalıyorsun? Güvenli şekilde barınabildiğin yer var mı? Eğer güvende değilsen lütfen kadın sığınma evlerinde kal. Orada hem sana göre iş de ayarlarlar
Şimdi arkadaşımın evindeyim o da yalnız yaşıyor benjm gibi çocuk esirgemede büyüdü şimdi onlayim
Ha tamam öyleyse. Dilerim tüm sorunların çözülür ve rahat nefes alırsın bundan sonrasında. Eğer istersen dilediğin zaman bana yazbiIirsin
Teşekkür ederim iyi düşüncen için umarım sende mutlu olursun
Ben de teşekkür ederim 🌸
Skm bole dunyayi
Katılıyorum
Evet
Ne geliyo
Evden atiliyorum ameliyatlıyim destek veren ailem yok konuşacak arkadaşım yok ağlamak istiyorum sesimi duyuramiyorum hani şu hayatıma kadar güzel seyte yasamadim çocuk esirgemede büyüdüm üstüne sokakta kaldım gücüm yok artık aynı şeyler sürekli oluyor bıktım
Kendine güvenin yokmu
Eskiden vardı şimdi ise sadece yoruldum ve vaz geçtim güven alakalı değil artık gücüm kalmadı ameliyata bile Allah'ım beni yanına al diye yattım masaya ama yok hayatayim halen
Önce sağlığını toparla gerisi çözülür
Saçmalama düzelir her sey
Yordu artık ya evden atiliyorum ameliyatlı halimlen arkadaşlarım sırtımdan gene bıçakladı bıktım ya gerçekten hani yoruldum çalışıyorum olmuyor yaranmaya çalışıyorum olmuyor aile desen o da yok benim kimsem kalmadı ya
Keşke öyle olsa benim bildiğin ailem yok ki kimim var diyorlar hastanede refakatçi kısmı hep boş içim burkuldu benim ailem olsun istedim sevgi istedim çok şey istemişim
Direndikce aynı yere döndüm sokakta kaldım akla gelecek en kötü şeyleri yaşadım kendim o kadar sogdum ki çalışıyorum para kazanmaya çalışıyorum gene yok yaranamiyorum ev kiraliyorum bakıyorum evde yapayalnizim koyuyor artık gulemiyorum ya
Sizi dinlerim ekle
Terapi al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz. Bazen hayat, sanki bütün yükünü omuzlarımıza bindiriyor gibi gelir ve insan kendini çok yorgun hisseder. Bu vazgeçme hissi oldukça insani bir tepki. Belki minicik bir mola verip nefes alabilirsin. Unutma, bu zor zamanlar geçici ve yalnız değilsin. 🌱🫂