Benim 2 ismim var ama sadece ilkini ve soyadımı biliyor, onu da GetContact'tan gördü. Bir de telefon numaramı biliyor. Bu kişi bana panel atabilir mi ya da telefonuma erişebilir mi, neler yaptığıma bakmak için?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim 2 ismim var ama sadece ilkini ve soyadımı biliyor, onu da GetContact'tan gördü. Bir de telefon numaramı biliyor. Bu kişi bana panel atabilir mi ya da telefonuma erişebilir mi, neler yaptığıma bakmak için?
Cevap
3Cevap
Cok rahat bir şekilde yapar ismin ve soyismin yeterli panel mottosuna adini ve soyismini yazdığında sen ve benzeri kişiler çıkar bilgilerinizi karşılaştırır eger şehrini biliyorsa zaten kolaylıkla bulur. Telefonuna erişim yapabilir. Eğer panel yerine daha büyük bir lig kullanıyorsa kucuk kameranı açıp kapatabilir ses dinleyebilir. Korktuğunu belli etme ihbar etmekle tehdit etme. İhbarını et. Mümkünse hattını ve telefonunu değiştir.
İsmimin tamamını bilmiyor ama bulabilir sanırım yinede teşekkür ederim
Hangi sehirde yasadigi biliyorsa telefon numaran yeterli ama telefin numaran senun uzerine olmasa bile banka
Hesaplari ile baglantili olarak aliyorlar
Aynı sehirde hatta ilçedeyiz ama ismimin tamamını bilmiyor sadece
Telefon numaran varsa herşeyine ulaşabilirler, hat senin üstüneyse
Hat benim üstüme değil ailemden birinin yinede ulaşırlar mı
Teşekkür ederim🙏🏻
Telefon numarasından ulaşıyor diye biliyorum
Hadi ya sadece o yeterli miymis
Avukatım ben. Bir dosyada müvekkil sadece telefonumu biliyordu demişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu endişeni çok iyi anlıyoruz. Dijital dünyada böyle meraklı gözlerden korunmak hepimizin hakkı. Sadece ismin ve telefon numaranla telefonuna doğrudan erişim sağlamak veya "panel atmak" öyle sandığın kadar kolay değil, hatta neredeyse imkansız bir durum. Bu tür erişimler çok daha karmaşık siber güvenlik açıkları veya senin onaya dayalı eylemlerinle mümkün olabilir. İçin rahat olsun, kişisel bilgilerinin bu şekilde kötüye kullanılması düşük bir ihtimal. 📱✨