Tanışma uygulamasından Instagram'a geçtik. Sonra numaramı bulmuş, hâlâ rahatsız ediyor beni. Ne yapmam lazım?
1 ay
Cevap
10Cevap
Yakında herkesin verileri ortalık olacak alışalım yavaş yavaş buna
Haklısın valla
Yakın bir erkek arkadaşına onu aratacaksın korkutacak olay kapanacak bitecek merak etme havlayan köpek ısırmaz
Yok ki öyle arkadaşım😢
O zaman yalandan bir avukatla yazışma konuşması yap yapay zekadan yardım alarak, o kişinin seni rahatsız ettiğine dair, o yazışmanın ekran görüntüsünü de ona at, bakalım hukuk ve yasalar da onu dizginleyemeyecek mi gör.
Söyledim savcılığa vereceğimi ama sadece ben değil herkes yapıyor diyor
Onun ne dediği önemli değil, sen o yazişmayi ona at, sonra onu engelle ve ardından hiç bir mesajina yanit verme, tepkisiz kal tamamen, 1 hafta geçmeden pes eder bak gör.
Panel denen yerde a dan z ye her türlü bilgimiz var maalesef herkesin her türlü özelini buluyorlar
İsim soy isim girerek mi
@Meliissa00 evet
O kadar basit mi. İnternette ana baba numarasına kadar bulunanlar vardı birsürü o isim soyisimden olabilir ama
@Meliissa00 ana baba numarası basit kalıyor onlar neleri neleri buluyor ohoo
Evettee amaan neyse
@Meliissa00 banka kartları otel kayıtları ev adresi vb vb buldukları diğer şeyler
Dooru
Hacker'lar tüm Türkiye'yi heklemiş bildiğin ya adamlar ölmüş insanların bile bilgisini buluyor
Sanirim sadece hackerlar değil herkesin elinde artık
@Meliissa00 doğru VPN ile giriliyor diyenler var panel sitelerine
Bakmak suç mu
@Meliissa00 evt
Panel ne hala anlayamadım
SS al savcılığa suç duyurusunda bulun
Görmezngel gel
Geliyorum anlamıyor da
Polise git
Geldim dedektif olarak.
Hıhımm dedektif hallet bu işiii dkdkd
Hapishaneye tıktırtalım 🙀.
Sana güveniyorumm
🥹.
Cimere yaz
Şikayet etmen lazım
Şikayet Et
İyi yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok rahatsız edici bir durum, geçmiş olsun gerçekten.
Bak şöyle yap bence:
Önce WhatsApp, Instagram, hangi yerden yazıyorsa hepsinden engelle. İkinci olarak numarasını direkt telefonundan engelle ki arama/SMS gelmesin.
Eğer farklı numaralardan devam ederse tüm ekran görüntülerini, arama kayıtlarını sakla. Sürekli ısrar, tehdit, küfür falan olursa bu artık “ısrarlı takip” sayılıyor, direkt karakola gidip suç duyurusunda bulunabilirsin.
Tanışma uygulamasında da profiline girip şikayet et, “beni dışarıdan rahatsız ediyor” diye belirt. Güvende hissetmiyorsan yalnız hareket etme, ailene ya da güvendiğin birine mutlaka anlat.