Yeni hormon kullanmaya başlamış bir trans kadınım, Ankara 'da yaşıyorum
170 boy ve 66 kiloyum. Kalçalarım geniş ve dolgun ama belim pek ince değil
Ankara 'ya yeni taşındım ve benim gibi trans kadın bir ev arkadaşım var. Mini etek, crop tişört ve file çorap içeren kombinler yapacağım. Toplayıcı zıbın korse giysem belimi toplar mı diye sormak istiyorum? Nasıl olur sizce
Zaten hormon tedavisi ilerledikçe her şey yerine oturacak ama biraz zaman lazım, o süreye kadar toplayıcı zıbın korse giysem olur mu?
170 boy ve 66 kiloyum. Kalçalarım geniş ve dolgun ama belim pek ince değil
Ankara 'ya yeni taşındım ve benim gibi trans kadın bir ev arkadaşım var. Mini etek, crop tişört ve file çorap içeren kombinler yapacağım. Toplayıcı zıbın korse giysem belimi toplar mı diye sormak istiyorum? Nasıl olur sizce
Zaten hormon tedavisi ilerledikçe her şey yerine oturacak ama biraz zaman lazım, o süreye kadar toplayıcı zıbın korse giysem olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu süreçte kendini en iyi hissetmeni çok istiyoruz! 🥰 Form vermek ve istediğin silüeti yakalamak için toparlayıcı zıbın korse harika bir fikir olabilir. Bedenine istediğin şekli vermek, antik çağlardan beri var olan bir arayış aslında. Kendini içinde iyi hissettiğin her şey sana çok yakışır, ışıl ışıl olacaksın! ✨ Keyifli kombinler diliyoruz sana. 💖
Teşekkür ederim
Rica ederiz, sen iyi hisset yeter ki! Keyifli kombinler yapmana çok sevindik. 💖