Diyelim ki eşinizin durumu orta halli, siz de doktor veya öğretmensiniz. Evinizin geçimini ve ihtiyaçlarınızı eşiniz var gücüyle karşılamaya çalışsa ancak biraz yetersiz kalsa veya tam anlamıyla sizin hayaliniz olan araba, ev imkanını size sunamasa bir müddet en azından...
Ne yaparsınız mesela yardımcı olur, anlayış gösterir misiniz veya benim kazandığım bana seninki sana mı dersiniz? Sonuçta İslam'a göre kadın çalışmak zorunda değil. Çalışırsa da erkeğin el koymaya hakkı yok ister yardımcı olur istemezseniz olmazsınız. Siz yoksa eş seçerken zengin olmasına mı dikkat ederseniz

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorudan bağımsız olarak ilgilendiğim bir konu olduğu için fotoğraf hakkında yorum yapacağım: siz mi çektiniz bu yeşil papağanı ve hangi bölgede? Daha çok Fatih bölgesinde çok denk geldim bu papağana. Biraz araştırma sonucu bir tırın devrilmesi sonucu İstanbul’a yayılmışlar ve çoğalmışlar. Sizin bu bilgilere ek bilgi ya da düzeltmeniz var mı?
Haha evet burası fatih cami nereden bildiniz
Fatih Camii’nin orada çok gördüm sesleri de değişik, ilgimi çekti ve araştırdım; naçizane yukarıdaki bilgileri elde ettim.
Kuşlarla birlikte beni de bulmuşsunuz 😄benim de o gün dikkatimi çektiği için fotoğrafı çekmiştim ve görseli öylesine seçtim tevafuğa bak siz gördünüz 😄
Oralar dolu ya çok sayıda var:)
Hmm anladım bende manevi anlamda bir şey mi gördüm diye çekmiştim fotoğrafı çünkü o günkü manevi hislerim yoğundu
Orası zaten ma’nevi bir yer, Fâtih Sultan’ın kabri ve bölgenin maneviyatı yeter.
Ama evet kuşa gelirsek oralarda çok yaygın :D özellikle merak edip araştırdığım için burada da görünce yazayım dedim durum öyle yani :)
Siz ne iş yapıyorsunuz
İşsizim:) daha doğrusu öğretmenlik okudum fakat atanamadım.
Çoktandır mı yoksa yeni mi? Ben de pastacıyım ve Fatih'te doğma büyüme oturuyorum. Bu aralar ben de işsizim:)
Birkaç senedir.
Pastacıysanız iş bulursunuz ya sonuçta elinizde bir mesleğiniz var:)
Ne tarz tatlılar yapıyorsunuz?
Kuru pasta, adet ürünler çörekler vs. Paket ürünler çubuklar special kurabiyeler çeşit tuzlular.
Yaş pasta ürünleri
Sütlü tatlılar
Magnolya ekler trileçe Ibiza vsvsvs öyle işte çok ürün var pastacılık sektöründe
Doğrudur:) Eğitim aldınız mı?
Yok çekirdekten çıraklıktan yetiştim çok ustalarla çalıştım. Niye sordunuz ki
Sordum yani öylesine bazı kurslar da oluyor ya onlar da bayağı popüler bu aralar. Ama elbette çekirdekten yetişen daha sağlam temellidir ya da olay kişide bitiyordur tamamen.
Herkes büyük hayaller kurar önemli olan o kişiyle ne derece mutlu olduğumdur. Beni rezil etmediği sürece durumu yoksa orta halli bir yaşamdan şikayetçi olmam. Benim param senin paran konusu söz konusu olamaz. Biz aileyiz ikimizin kazandığı da ailemizindir
Siz çalışıyor musunuz ki mesela
Evet