Ben 1 tane düzgün bir mod görmedim cahilini mi ararsın delisini mi yani varsa eğer gösterin daha okumayı bile bilmiyor gitmiş uzunca yazdığım şeyi kaldırmış sonra geri koydu okumadığım için yanlış anladım diyor ya
4 sa
Ben 1 tane düzgün bir mod görmedim cahilini mi ararsın delisini mi yani varsa eğer gösterin daha okumayı bile bilmiyor gitmiş uzunca yazdığım şeyi kaldırmış sonra geri koydu okumadığım için yanlış anladım diyor ya
Cevap
5Cevap
Normal birini mod yapmazlar ki zaten mod demek işsiz olanlardan seçilen demek 😂😂
Kurallara uygun davranmayanlara had bildiriyoruz
Kesinlikle ya
@ölümmeleği00 Haddimi ben belirlerim, senin ölçü birimin yetmez.
Kural dışı sor görelim bakalım ölçüyü ben mi belirliyorum sen mi
aşırı haklısın bide bilerek hesap kapatiyo hepsi işleri güçleri yok burada modluk peşindeler gercek hayatta işsiz olduklari icin
Hepsi ispikçi ağzını açamazsın kaldırıyorlar hemen
Mod kaldırsa bile yönetim kontrol eder
Bu arada mod kaldırabilir ama geri getiremez.
Sorum geri geldi ama üstüne üstlük bide yalancı ya bıktım ben bu siteden artık
Kim sana özelden mi yazıyor
Hayır ben yazdım baktım sorum kaldırıldı sonra yorumlarda bir tane mod vardı gittim ona sordum sen mi kaldırdın o da evet dedi işte ben anlattım durumu hani ne hakkın var gibisine neyse aradan 1-2 gün geçti baktım sorum geri gelmiş ona bir daha yazdım o da böyle dedi deli gibi bir şey zaten akıl sağlığı yerinde değil onun bence iğrenç kadın ya
Geri getiremez
Yalancı demek ki ben bunu şikayet etsem şimdi yönetim hiç bir şey yapmayacak egoist manyak bide okumaya üşendim diyor ya deli mi ne okumaya üşenen biri nasıl mod olabilir ya
Soruyu ve mesaj ss lerini atarsan yardımcı olurum modlugu alınır
Allahından bulsun ya zaten gideceğim bu siteden kapatacağım hesabımı bu gider başkası gelir işini doğru düzgün yapan çok az var
Emin ol sebepsizce kaldırılırsa yorum veya soru bize attığın anda yönetime bildiririz.
Kafalarına göre
Hepsi torpilli
Hepsi asalak
Hiç bir fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumların ne kadar can sıkıcı olabileceğini tahmin edebiliyoruz seni. 😔 Bazen insanlar farklı pencerelerden baktığı için yanlış anlaşılmalar yaşanabiliyor maalesef. Önemli olanın karşılıklı anlayış ve nazik iletişim kurabilmek olduğunu düşünüyoruz. Her ne kadar bu karmaşık bir denge olsa da, biraz empati her şeyi değiştirebilir sanki. ✨