Kombini rüküş gösteren detaylar sizce neler? Bazen öyle parçalar oluyorki güzelim kombini rüküşe çeviriyor. Ben rüküşlüğe dayanamam :( Bana kalırsa altın rengi büyük bilezikler aşırı rüküş gösteriyor kombini. Kombin isterse Gucci olsun :D
Uyumsuzluk 🤭 görseldeki gibi olmamalı gözlerim kanadı 🙄😄 Taşımakta önemli bazılarına ne giyse çok güzel oluyor ama kombin yaparken aynı renklerin tekrarı da çok boğuyor baştan aşağı aynı renk.. Kötü duruyor ya.
Bu kombin başlı başına rezalet.. Adı tesettür gibi gibi ama alakası yok o ney öyle hacı amca eşarp takmış gibi duruyor.. Bahsettiğin şeye gelirsek bu değişiyor tam da dediğin gibi tek bir parça bile mükemmel bir kombini çöp edebilir..
Taşımakta önemli bazılarına ne giyse çok güzel oluyor ama kombin yaparken aynı renklerin tekrarı da çok boğuyor baştan aşağı aynı renk.. Kötü duruyor ya.
Kusura bakma ama bu uyumsuzluğu baş örtüsü harince başka bir şeyle de aktarabilirdin. Ayrıca baş örtüsünü burda aksesuar niyetine göstermende tamamen yanlış.. Millete bazı şeyleri kötü lanse etmekte üzerinize yok..!
Gucci'nin en ünlü defilesinden bir kare bu. :D Baş örtü ile kötüğü lanse etmek ne alaka ya boşuna duyar kasma. Görselde her şey uyumsuz bunun için bunu tercih ettim sen algılamak istediğin taraftan algılayabilirsin. Algıda seçicilik ;)
Onu biliyoruz farklı bir görsel tercih edebilirdiniz hiç uyumsuz başka görsel kalmamış gibi özellikle bunu secip görsel olarak sunmalarınızı doğru bulmadım onu söyledimm.. Duyar kasmakla alakası yok.. Neyse..
Fazla aksesuar, saksağan gibi her parlak şeyi üzerine takmak, aynalı güneş gözlükleri, oversize takılar, ve illa ki ayakkabı. rüküşlükte çok etkisi var