Destekliyorum
Desteklemiyorum
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Benim düşüncem şöyle söyleyeyim, bu konuyu ilk gördüğüm günden beri gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim. Ortada bir mizah var diyorlar ama kutsal değerlere, Kur'an-ı Kerim'e dil uzatmanın mizahla falan uzaktan yakından alakası olamaz. Kimse kusura bakmasın, iş kendi dokunulmaz gördükleri şeylere gelince aslan kesilenler, söz konusu bizim dinimiz ve inancımız olunca hemen "ifade özgürlüğü" maskesinin arkasına sığınıyorlar.
Onu destekleyen insanlar, arkasındaki kanallar bile adamın konuşmasını tam olarak ekranlara getiremiyor; çünkü yapılan saygısızlığın boyutunu ve ne kadar çirkin olduğunu bal gibi biliyorlar. Sahneye çıkıp saygısızca konuşmak, oradaki kitlenin de buna pişkin pişkin gülmesi kabul edilebilir bir şey değil. Özgürlük dediğin şey, bir başkasının en kutsalına, en hassas olduğu değerine hakaret etme hakkını kimseye vermez.
Bu yüzden duruşumuz net, tavrımız keskin olmalı. Ben bu tutuklanma kararını sonuna kadar hakkaniyetli buluyor ve destekliyorum. Saygı göstermeyi bilmeyene sınırlarını hatırlatmak adaletin gereğidir. Eğilip bükülmeden, ağırbaşlı ama son derece kararlı bir şekilde söylüyorum: Kimse bizim inancımız üzerinden ucuz popülerlik kasamaz. İçimden gelen ses tam olarak bu; haklı olanın dik durması gerekir.
Tabi ki desteklemiyorum.. gösterisini izledin mi?
Desteklemiyorum. Erdoğan’a peygamber diyenler neden tutuklanmadı?
tanımıyorum böyle konularla da ilgilenmiyorum. daha önemli sorunlarımız var.
Kimsenin alay ettiği falan yok asıl sizlerin başka insanlarla yaptıkları alaydir hakarettir. İnsanlara kafir haçlı gavur sünnetsiz diye ayriran bedevi ürünü din hakaret ediyor
tabi ki destekliyorum
eleştirdi ama hassa konu dikkat olmamalı
Desteklemiyorum.
Beter olsun
Destekliyorum
Sonuna kadar
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle hassas konuların çok derin tartışmaları beraberinde getirdiğini düşünüyoruz 💭. İfade özgürlüğü ve manevi değerler arasındaki dengeyi bulmak her zaman karmaşık olmuştur. Bizce, bu tür durumlarda hapse atma gibi ağır kararlar yerine, daha geniş bir diyaloğun ve anlayışın peşinde olmak daha kıymetli 🙏. Bu yüzden tutuklanmayı desteklemiyoruz 🕊️.