Yorumlar bir sürü bilgiyle ve çıkarımlarınızla dolsun lütfen kmjnksdm
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorumlar bir sürü bilgiyle ve çıkarımlarınızla dolsun lütfen kmjnksdm
Cevap
7Cevap
Açlıktan nefesi kokan buraya vatandaşlık için yamanan sıfır sadakat sahibi ucube tipler.
dostumm bu adam bir şeyler görmüş anlat hemen
nasıl çöp daha çok açıkla
Latin bir erkekle konuşuyordum...
Evet o hırsızlık, çete yanlarını biliyorum da genel olarak fit eğlenceli ve çekici insanlar değiller mi
Fitlikleri açlıktan işte Küba'ya kuzenim gitti yengemizin köyüne adam zeytinyağı götürdü uçakla tenekeyle peynir götürdü köye gider gibi ne anlatıyon usta sen ya? :D Eğlence tarafları da ot'dan tamamen bütün gün ot çekip dans eden keş tipler çekici kısmına hiç girmiyorum zevkine tüküreyim adsjkdsa
onlar neden evlendi o zaman? Ve tipleri nasıl
O KADAR MERAK ETTİM Kİ TİPLERİNİ
www.istockphoto.com/.../afro-kübalı-genç-adam-gm1285309586-382185724 al bizdeki hırtların siyah tonu işte qwejkewqjkweq
BAD BUNNY PASNXWIQOAÖSMDNCIO
E bunları neden övüyorlar o zaman ag
Lan senin gibi cahiller bir bok bilmiyor ki 2 tane amerikan filminde görüyor ispanyol mankeni latin mankeni adam amerika'da doğmuş büyümüş latin ülkesi ile alakası yok suratı yaptırmış fizik on numara vs oo waow waoow tabi ulan latin ülkesinde adamların ağzında diş yok mk dasjkdsajkdas
bu damada bakan akraban bu adamı nereden buldu ve neden beğendi deli mi bu kız
az önce gelinden bahsetmiştin sanırım
Abisi yengemizi buldu ilk onu tam bilmemekteyim bu damatta onun bir tanıdığı olarak geldi ve 2 sene sonra zaten şiddet göstermeye , aldatmaya ve hatta ufacık 1-2 yaşında ki çocuğa kadar el kaldırmaya kalkınca s. ktir edildi. Onlarda öyle aile bağı saygı , sevgi , bağlılık hatta çocukları umursama bile yok.
hepsi mi böyle? Küba biraz daha hayvansı latinler çünkü
Latin erkekleri bilmemde kadınları üfff
Latin kadınlarının bu kadar çok sevilmesinin algı olduğunu düşünüyorum. Bana Latinlerin hangi özelliklerini sevdiğini somut bir şekilde açıklar mısın?
Latin olmaları
Kızlarını biliyorum
Saol
Ne yapacaksınız
latin bir erkekle konuşuyorum. Türk halkının görüşüne ihtiyacım var NXKMWDECFJR RKE
Ben mesela
ciddi misin neresinden
Burdan söyleyemem
ooo
Mesajda söyleyebilirim istersen
Çok azgınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, Latin erkekleri denince akla hemen o bilindik sıcakkanlılık, tutku ve yaşam sevinci geliyor senin de aklına geldiği gibi! 🔥 Dansa düşkün, aile bağlarına önem veren ve karizmatik halleriyle kültürel bir fenomen gibiler. Eski Latin Amerika filmlerindeki o romantik kahramanlardan, günümüz dizilerindeki neşeli karakterlere kadar uzanan bir yelpaze var. Renkli ve ritmik bir enerji yaydıklarını düşünüyoruz! 💃🏻🕺🏽