Aşırı derecede yakışıklı. Ama erkeklerin bunu kıskanmasını anlamak da zor değil. Çünkü erkekler lider olmak ister. Hiç tanımadıkları bir kızın hiç tanımadıkları bir erkeği sevmesi ona hayranlık duyması onları kıskandırır. Beni tanısa ben daha iyiyim kafasındadır çünkü. Halbu ki o da onu tanımıyordur ama kıskanır işte. Ben de çok kıskandım lisede faruk diye bir erkek vardı bütün kızlar faruk şöyle faruk böyle diye konuşurlardı ben de kıskanırdım.
İşte şurda dürüstçe yorum yapan tek erkek valla içimden geçenleri yazdın sanki aklımı okudun😊 Erkekler kıskanıyor bu adamı çok yakışıklı oldugu için ama kendilerine itiraf edemiyorlar😌
Hayır yakışıklı olduğu için değil. Sen onu övdüğün için kıskanıyorlar. Yoksa bu adam gelip burda nasılım diye sorsa erkekler de söyler "Yakışıklısın" diye yani. Bir kızın o adamı övmesi onların zoruna giden. Senin bunu anlaman mümkün değil. Ben de kıskanıyorum mesela şuanda o adamı
Aslında tüm Akdeniz erkekleri birbirine benziyor İspanyollar İtalyanlar Türkler bizim kiler yani bazıları sadece bakımsız ve özensiz Yok sa İnan bu arkadaştan sahan iyileri var bizde :)
.. italyan erkekleri dünyanın en yakışıklı erkekleri rus kızları da dünyanın en güzel kızlarıdır... şimdi kekolar gelip tiplerini bakmadan bunun nersi yakaşıklı la diyecek : )
ben ne zaman adriana lima paylaştım , kesinlikle beğendiğim biride değil :) ben karşı cinste önce karaktere bakarım ;) senin gibi aklım şeyimde dusunmuyorum sayko ergen seni :D
En İyi Cevaplar