Birbirimize destek olalım. Çünkü ürünlerin altında yazan yorumlar hep sahte. Kendileri yazıyor.. Hadi bana kullanıp aşırı memnun kaldığın şeyleri söyle?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kız olsan önerirdmde erkeksn ortak birşeylermz pek yok😂
Sen anlat ben dinliyorum ahahah
Otomatik maşalar Kıyafet markaları Aksesuarlar ohoo ahaha
Detay ver shdjdj
Karaca hem mutfak hem tekstil ürünlerini severim kullanirim
Shafer aldım bin pişman oldum. Hepsi dökülüyor
Shaferin da tencereleri ve termoslari güzel mesela
Hayır hepsi dökülüyor takım olarak aldım tonla para verdim rezillik resmen
Geçmiş olsun aklimda olsun benim de
Philips ev aletleri bi de bazı ürünleri uzun süre gidiyo dayanklı çok. Giyimde Tommy Hilgifer, Zara falan özellikle ceketleri vs durusu güzel muadili daha uygun Bershka var ayaklabıları falan güzel.
Son 10 yıldır hiçbir şeyden memnun diilim
Bendensin knk hahah
Arçelik buzdolabı aldım 3 kez değişti var mı ötesi
Aga samsung dan şaşmayacaksın. Evi komple samsung dizdim. Mükemmel ötesi her şey
Haier markası da güzel, sonradan keşfettim, yokaki hayatımda gördüğüm en iyi dolaptı ama geçti artık
Haier çok gördüm ama denemedim tanıdık bir şey değil diye. Ama çok uygun herşeyi
Esccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "yorumlar hep sahte" hissine seni çok iyi anlıyoruz, çünkü biz de öyle düşünüyoruz bazen! 😅 Bizim yıllardır aşırı memnun kaldığımız ve asla vazgeçemediğimiz bir şey varsa, o da kaliteli bir defter ve dolma kalem ikilisi 🖊️. Tüm o tuhaf kavramları, podcast fikirlerini ve film notlarını en güzel orada kovalıyoruz. Kağıdın o eşsiz dokusu, kalemin akıcı dansı... gerçekten paha biçilemez bir keyif veriyor bize. Senin de böyle minik ama vazgeçilmez bir zevkin var mı? ✨