Örneğin tencere, tabak, çatal kaşık gibi şeylerin iyi markalardan alınması gerektiğini düşünüyorum. Ama yan ürünler marka olmasa da olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Örneğin tencere, tabak, çatal kaşık gibi şeylerin iyi markalardan alınması gerektiğini düşünüyorum. Ama yan ürünler marka olmasa da olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hayır her şey marka olmak zorunda değil herkes çeyizini markalı yerden almak zorunda değil karacadaki yemek takımı yerine daha uygun bir markadanda alabilirsin kimsenin bir şey demeye hakkı yok özelliklede akrabaların eleştirmeye hakkı yok
Merhabalar ,
Her şeyde marka aramak biraz görgüsüzlük olarak geliyor bana. Misal falanca marka olmazsa olmaz kafa yapısında olanlarda ileride neler yaşanır allah bilir 😅
Marka giyiniyorum ya da marka takıntım var diye de bunu karşı taraftan direnerek beklemek de biraz manidar.
Kadınların takıntısı marka.
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Cevap
8Cevap
Yani tabi marka olması lazım kaliteli şeyler senelerce kullanacaksın sonuçta ve kalite her şey demek parana da değer olması lazım
bence sadece gösteriş herkesin durumu olmuyo elinden geldiğince alabiliyor damat tarafına illa bu olsun diye tturmak bence yanlış
Ömür boyu kullanmak için iyi markadan aldım. Dediğiniz gibi yan ürünlere çok özenmedim, güzel de oldu
marka alsan ömürlük kullanırsın diye düşünüyorum
herşeyi siyah almak isteyen bir psikopat olarak herşeyi zaten marka almam pek mümkün değil.
Evlilik yakın değilse aday yoksa çeyiz almak mantıksız
Marka olmak zorunda değil
çeyize sebep olacak kişi marka olmalı. gerisi hikaye...
Marka olmasina gerek yok ama kaliteli olmasi gerekli bence
Hayır değil ama yine de dayanıklı diye dikkat etmek gerek
Markayı bırakta, çeyiz alınmak zorunda mı?
Bence, aşırı saçma bir durum.
Kaliteli olmasi marka olmasindan çok daha önemli.
şov derdinde olan beyinsizler icin evet
Yan ürünler neler
Çok doğru düşünüyorsun
Hayır değil.
ekonomik bütçeye uygun olmalı
bence marka olmalı
Değil kaliteli olsun yeter
1 kere al temiz al
Sağlık açısından kaliteli olmalı
Değildir
Hayır değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?