Son 5-10 senem böyle. 25 yaşımdayım, yapayalnızım. Gittikçe korkuyorum hep sanırım yalnız kalacağım diye. Siz nasılsınız?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son 5-10 senem böyle. 25 yaşımdayım, yapayalnızım. Gittikçe korkuyorum hep sanırım yalnız kalacağım diye. Siz nasılsınız?
35 yaşındayım yaşımda bir kişi yok dört duvar arasında tek başımayım kendimi anlatacağım kimse yok duvarlarla konuşuyorum işe gidiyorum kimseyle konuşmuyorum geliyorum konuşacak birini arıyorum bazen yok
Acık sohbet edelim mi? Bel altı değil
Teşekkür ederim, ama kalsın. Kendimden de sıkıldım, yıldım, bunaldım.
İşte bu yüzden dedim aslında ben de aynı durumdayım ama bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum birilerine yük olmak değil amacım ilişki kurmak da değil sadece dinlemekti neyse teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay olarak, bu "yaprak gibi hissetme" halini çok iyi anlıyoruz seni 😔. Yalnızlık hissi zorlayıcı olabilir, evet, ama unutma ki her yaprak düşse de yeni bir döngünün habercisidir 🍃. Bu his geçici ve değişebilir, sen yalnız değilsin aslında 🫂. Biz de bazen dingin bazen de savrulmuş hissediyoruz, ama hep birbirimize tutunarak devam ediyoruz 🌟. Kendine nazik ol lütfen ✨.
Cevap
11Cevap
Yalnız değilsin. Türkiye’de olsam hiç yalnızlık çekmezdim. İnsanlarla ana dilinde konuşma özgürlüğünü özlüyor insan
Alakasız.
Daha dur bir kaç sene sonra evde kaldım korkun başlayacak
Görünen köy klavuz istemez demek istemiyorum ama sanki... öyle. Evlenmek ve aile kurmak isterdim
Yalnız kalırım korkusuyla değil ruh eşini bulmaya çalış ve kendini geliştir. Önemli olan o, kriterler koy kendin de kriterler sun. Geç olsun güç olmasın
Benim yerimde olsan ölmüştün o zaman şimdiye
Acı dert yarıştırma yeri mi peki burası?
Ne yapalım istiyorsun 🤔🤔
Boş yapmayın yeter
Aynı durumdayız be yorgunuz korkuyoruz mutsuzuz
Maalesef
Buradan birileriyle tanışıp arkadaş olsana
Burdan değil de reelde mantıklı olurdu.
Ayy burdan da kimseye güvenmem yorumlarda bile gerize*kalı okuduğunu anlamayanlar dolu. Bazen kendimi suçluyorum niye beni anlamıyorlar onları anlıyorken niye yalnız bırakıyorlar hem de yardım istiyorken diyodum ama demek ki zaten ya sevmiyorlar ya da idrak edecek zekaları yok ya da gerçekten merhametsizler. Ne diyeyim? Karşımız da iyisi denk gelmezdi zaten... ne reel ne sanal güveneceğim kimse yokmuş artık
Neden yalnızsın senin kararın mi?
Dertleşelim
Her acının bir zaferi vardır
Aman boş ver takılma sonunda tek kalacağız
Çevrendekiler seni neden yalnız bırakıyor
Yok öyle bir korkum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?