Alt tarafı yaptığım maket arabanın resmini içeren link verdim, engel yemişim. Bu kadar paranoyak olacak ne var? Resmin kötü resim olduğunu düşünebilir de, resmi açtı da mı engelledi sormadan. Hatta hiç yaşamasınlar, kimseyle muhatap bile olmasınlar. Sokakta orada burada her şey başına gelir. İşlerine geldikleri kişilere de maşallahlar yani
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bize dm'den ne mesajlar geliyor biliyor musun da konuşuyorsun?
biliyorum ama normal bi muhabet ediyorum yaptıgım şeyi söyleyip son hali bu diyorum durduk yere şeyimin resmini atıcak değilim. o kadar paranoyaklık varsa siteye girmeyin bari.
Bence sorun bizde değil sorun düzgün bir şekilde konuşurken edepsizce şeyler teklif eden erkeklerde. Bunun örneğini yaşadım gerçekten bunu yapan erkekler çok rezil. Ha bir de siz de mesajınıza bakılmıyor veya engelliyor diye ağlayacak kadar duygusalsanız girmeyin bu siteye :))
yahu kardeşim biliyorumda durduk yere engellicek kadar kafanız mı kırık
Ya lütfen bir gün deneyin kadın profiliyle giriş yapın da görün!
hala anlamamakta ısrar ediyorsun. durduk yere kızın profiline bir şey attıgımız yok. daha linke bakmadan kesin pis şeydir diye engelliyorsan doktora git bence
Tamam bak ne yapalım bana gelen linkleri sen aç? :D
açarım sorun değil kafam kırık deilim. ama hiç konusmadıgın insanlardan gelenleri muhatap oldukların içinde bana sormazsın herhalde
Ya buradaki kızlar biraz değişikler ya ama erkekler de çok değişik.
Haklı bence linkli resim atacağına direkt çekip atsaydın engellemezdi belki
iyide sitede nerden atayım direk? wpden konusmuyoruz ya
Atılıyor direkt. Ayrıca hocam resme baktım bazı kadınlar bileğini görüpte engel bile atabilir o yüzden kasma onların işine gelirsen iyi muamele çekerler ama hoşlarına gitmezsen hadi ordan çekerler aynı şey gibi güzel kız için herşeyi yapan erkekler olur ya ailesini bile satar işte öyle kızlar da var seni beğenirse istediğin kadar kötü davran ama kız alttan alır dış görünüşe göre muamele çekiyorlar kasma bizide engelliyorlar
aynen öyle engellini açmasın zaten böyle kezolar daha öncede denk geldi yine hep gelicek
Böyle soru sorup kendini düşürme kanki zaten nesne engellediği belli o fotoya yüzde yüz bakmıştır sana yemin bile edebilirim
Ama beğenmediği için bida karşıma çıkmasın diye engelledi eliyolar işte 😂
hata bende böyle cinslerin oldugunu tahmin edemedim :D
Erkeklerin hic bozuk degil ya birtek kizlar
erkeklerin böyle ucuz şeylere bozuk değil
Belli belli
he abla he
Ne saçma resimler geliyor bi bilsen
saçma resim atmadım resime bile bakmadı durduk yere laf atıp resim atmadım
Sana demedim genel dedim onlardan biri sanmıştır
ortada bi muhabbet var normal diyorumki yaptıgım işin son hali bu resimde bu. herhalde bileğimi begenmedi ondan engelledi :D
https://ibb.co/1t7Hmctg
Sana mı ne gibii
@anonimgrlll1 ?
kesinlikle öyle bu arada sdakljdıajıdl
Sorun sadece bizde kızlar 😅
Komikler ya
@OGecemavisii valla 🙃
engelini aç diyen yok ne diye engelledin onu söyle sadece. çünkü senin gibi on tanesini gördüm daha önce
Sıktın
@OGecemavisii asıl komedi sizsiniz kafayı kırmışsınız yotube linki atsak sapık diye engelliyorsunuz oda işinize gelenlere göre :D
he he hayatınız yalan olmuş istemiyorsan konuşmazsın zaten.
Ya tamam sus artık.
Çok boş yapıyorsun
@OGecemavisii pardon sana mı sorcam? zoruna gittiyse uzarsın şunu erkeklere anlatıyorum dötleriyle gülüyor kezo diye :D
Sen burada ağlayadur
@OGecemavisii neyini ağlicam kezolugunuza mı :D sizin gibi kaç tane çıktı yine çıkacak klasik tc kızı :D
Devam et ağlamaya
@OGecemavisii dur dur seninki benim bileğimi begenmedi ondan engelledi ya da elim hoşuna gitmemiştir :D
bi soru sornuştum ama o dürüstlük insanlık sende yok. bizde insan diye muhatap olduk
Aynen aşkım hadi babay 😘
sanada gevşek aşık
herkesin bozuk
boş ver