Yani baktığımızda Peygamber Efendimizin lanetlediği 2 şeyi de tarih boyunca sadece Türkler yaptı.
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani baktığımızda Peygamber Efendimizin lanetlediği 2 şeyi de tarih boyunca sadece Türkler yaptı.
İslamiyet aslında geldiği topraklarda okuyarak yayılıyordu , ilk emri oku olduğu için. Yahudiler din tüccarlığı uğruna hristiyanlığı ve İslamiyet mundar etti. Bazı şeyler yahudi kültürü ve kuranda yazmadığı halde yapıyoruz. İslam bir fetih dini değildi amacı geldiği topraktaki yozlaşmış toplumu düzeltmekti. şu an yaşadığımız şey islam değil Arap ve yahudi kültürü. Saf ve orjinal İncil ve kuran zaten neredeyse benziyor
Arap kültürünü severim. Keşke ilk araplar gibi olabilsek. Tarihin en iyi lideri Peygamber Efendimiz , ve tarihin en güçlü savaşcısı Halid bin Velid. Arap kültürüne hayranım ama şu an bok durumdalar
Hz Muhammed sadece kuranı yazıp islami yazarken uğraşmış. Ha birde savaşmış onun haricinde kızlarını yoksulluk içinde büyütmüş. Arap kültürü gereksiz gösterişten ibaret. Herkese kafir diye bakmak yozlaşmaktır. İslam aslında diğer inanışlar gibi gereğinden fazla eşyanın ruha zarar verdiğini söyler bunu kızılderililerde söylüyor zaten.
Günümüz Arapları zaten islamdan uzak. Onlarda uzak. Bana kalırsa asıl Müslümanlar sakal uzatmış gözden ırak yaşayanlar. Yani endonezya gibi ülkeler daha Müslüman. Zaten ülkeleri daha düzgün
Hz. Muhammed den daha üstün lider yok tarihte , halid bin velid den daha güçlü de savaşcı yok. Gurur duyulcak bir tarihleri var. Ben türk olarak tarihimden utanıyorum mesela
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Cevap
7Cevap
Muhammed kurban olsun Türklere, elin çöl bedevisi benim ırkımdan üstün olacak değil.
ne alaka Türkler İslamın bayraktarıdır.
Asşında baktıgın zaman Fatih Sultan Mehmed e eşcinsel diyorlar. Nufüsun yaklaşık %70i eşcinseldi. Peygamber efendimiz böyle bir milleti lanetlemiş olmalı ama tek ondan demiyorum. Türkler müslüman olmadan önce de tengri döneminde hayvanlarla ilişkiye giriyordu , o da lanetlenmiş bir şey
Toprak almak için aslında insanları din altında topladık.
Fatih sultan Mehmet Müslümandı dostum eşcinsel olma ihtimali düşük.
@Boneccambalabu yani Fatih Sultan Mehmet yunan aşıgıydı , onun kültürünü örnek alması doğal diye düşünüyorum. ama aynı zaman da kılıcında çok güzel şeyler diyor. Allah hakkında. Fatih olmasa da osmanlı toplumu çok sapıktı ama
Türkler hayvanlarla ilişkiye girmiyordu aksine domuz yiyenlere bile lanetlemişlerdi (islam öncesi Tengriye inanırken) domuz yiyen göçebelere tunguz diyorlardı
Dostum yanlışın var Fatih sultan Mehmet islam halifeliği ile ilgileniyordu Yunan dediğin o dönemin romalıları. Onlar da hristiyan bir yönetimdeydi. Mümkün değil
Ha ama şu olabilir devşirme olarak alıyorlar
@Boneccambalabu ben asya kültürünü anlatan bir kitap da gördüm. Tengriciler hayvanlarla ilişkiye girmeyi tolere etmekle kalmayıp , şamanlar onların güçlerini alabilceğini düşünnüş
Her kitaba inanmayın
@Boneccambalabu Osmanlı ikinci roma olmak istediğini yazıyordu ama galiba
Tengrici değil aslında o animizm ve bir ritüel gibi ayin. Hayvanlara doğaya zarar vermek ruha zarar verirdi. İlişkiyr girdiklerini sanmıyorum
Tengricilikte bir animist inanış biçimidir evrenin bir geri karşılık verdiğine inanırlar
@Boneccambalabu güzel bir kitapdı ama yalan oldugunu düşünmüyorum. Eğer doğruysa araplara teşekkür etmek lazım
@Boneccambalabu güzel bir kitapdı ama yalan oldugunu düşünmüyorum. Eğer doğruysa araplara teşekkür etmek lazım.
Ama aynı değiller animistler doğayı tanrı olarak görürler Türkler bir tanrı yaratanın ayrı olduğunu. tartışılır
Araplarda lanetlenmişti bu arada zaten yahudilerle Araplar aynı amca oğulları bilirsin onu. Önce yahudilere sonra araplara din geliyor. Tartışmalı
Hayvanlarla ilişkiye girmek kısmını açar mısın
Türkler yozlaştı
Sen p. ç olabilir misin peki?
Neymiş onlar
Mesela neyi?
Ben Ebu cehilim de ne yapmış Türkler
Osmanlı türklerinin çogu eşcinseldi. Tengri türklerinin de hepsi hayvanlarla ilişkiye giriyordu. Peygamber efendimiz ikisine de aynı anda lanet etmiş
Benim Allah'ım kitabım yok banane
Varsa miksinler Hahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?