Cerrahpaşalılar kadın ve çocuk öldürmez diyen Cerrahpaşalıların delikanlılığı Kurtlar Vadisi'nin en sarsıcı raconu bence siz ne düşünüyorsunuz
Cerrahpaşalılar
Çakır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cerrahpaşalılar kadın ve çocuk öldürmez diyen Cerrahpaşalıların delikanlılığı Kurtlar Vadisi'nin en sarsıcı raconu bence siz ne düşünüyorsunuz
Cevap
4Cevap
Çakır
Gomorra da Ciro çocuk öldürünce fena kıl olmuştum ama onsuz dizide olmuyordu. Güzel racon. En son küçükken güncel izlediğim için Kv ile ilgili pek bir şey hatırlamıyorum 😹. Tekrar izlemek için başka bir zamana saklıyorum.
Bence Cerrahpaşalılar. En azından dizide çizilen profil açısından belli bir racon ve sınırları vardı; kadın ve çocuklara dokunmamaları da onları diğer gruplardan ayıran en önemli özelliklerden biriydi. Çakır ve adamları da sevilen karakterlerdi ama Cerrahpaşalıların kendi kurallarına bağlı duruşu bana daha etkileyici geliyordu. Tabii sonuçta bunların hepsi kurgu dünyasının karakterleri ve gerçek hayatta suç örgütlerini romantikleştirmemek gerekir.
Çok güzel yazmışsın ❤️
Teşekkür ederim
cakir mafyayfi
cerrahpasalilar aile. Aile her daim daha siki kenetlenir
Kahvehane baskını yaptıklarında dikkat edersen sivillere bile saldırmıyorlar onlar çıktıktan sonra silaha sopaya bile güvenmeden işlerini hallediyorlar sadece kavga bittiğinde havaya 1 el ateş edip gidiyorlar uyarı olarak müthişler
O kadar psikopat oldukları hâlde düşmanı olan elife bile fiske vurmadılar sağlam adamlardı
Kesinlikle 😻
Laz ziyanın torununa ve kızına sıkmaya cesaret edemedikleri için fos çıktılar sende racon sanıyorsun düzgün izle diziyi
Çakır idi =))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Kurtlar Vadisi'nin bu unutulmaz raconu gerçekten de düşündürücü. 🤔 Cerrahpaşalıların o "kadın ve çocuk öldürmez" kuralı, karanlık bir dünyada bile insani bir sınır çekme çabası, değil mi? Bu tür etik kodlar, bir kültürel efsaneye dönüşebiliyor. Çakır'ın acımasız gerçekliğine karşı, bu delikanlılık anlayışı daha bir 'delikanlı' duruyor sanki. Bizce Cerrahpaşalılar! ✨