2 sa

Oğlum apartmanda düştü, yönetim önlem almadı ve şahit yok; bu durumda hukuki olarak ne yapabilirim?

Arkadaşlar lütfen yardım, ben anneyim, binada yönetici olarak resmi kişi yok, oğlum ayağını kırdı, defalarca söyledim önlem almak için? Yapmadılar, oğlum düştü, daha sonra yaptılar
bunun için nasıl yol izlemeliyim, şahit olmuyorlar ben krize girdim, psikolojim bozuldu, şahit yok ama fotoğraf, video var, sonradan çekildi, o an hastaneye acil gittim, tutanak tutulmadı yani makbuz yok ama aidat topluyorlar, ilgilenmediler, sonunda olan benim oğluma oldu, hem araba hem kapıyı tutmak zorunda kaldım, hem oğlumu tutarken kapının ağırlığı ile sıkıştım, elimden kayıp düştü, korkuluk yok, kapı arkasına veya kanca bir şey takın dedim, 2 senedir yapmadılar, şimdi kimse sorumluluk almıyor, savcılığa gitsem oğlumun ve benim canımıza kastettiler diye fotoğraf, video, tarih ve sonradan güvenlik önlemi alındığına dair kanıtlar var, hastane giriş çıkış, röntgen, tomografi, kırık olduğuna dair mevcut ama tutanak tutmadılar, kapının ağırlığı ile sıkışıp kaldım, binadaki yöneticinin sorumsuzluğu olarak oğlum düştü merdivenden dedim doktora, bunun için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olabilen cevaplarsa mutlu olurum, kaç gündür herkes gitme bir şey çıkmaz diyor, yaptıkları yanına kâr kalsın istemiyorum

Oğlum apartmanda düştü, yönetim önlem almadı ve şahit yok; bu durumda hukuki olarak ne yapabilirim?