Canım, güzelim diye hitap edenler, özel numarasını verenler bana çok itici geliyor ya
1 sa
Cevap
8Cevap
Bana da ismimle hitap ediyor ama hanım eklemiyor yanına ondan küçük olduğum için mi? Farketmiyor eklemesi lazım bence
Bana canım güzelim hayatım falan diyo ağız alışkanlığıda olabilir
öyle ağız alışkanlığı olmaz ama ya kdodkdlldldşğ
Kartvizitin üstüne numarasını yazdı istediğini sor geç dönersem küsme darılma falan dedi 😅
Baya samimi şakacı biri anlaşılan 😅
Öyle fazla samimi
Asla yüz göz olmamak lazım ilacı yazar zaten o kadarlıktır, kontrole gidersin yine tetkik yapar iyiysen sorun yok değilsen tüne yüz göz olmadan ilaç filan işte
Kaba davransalar beğenmiyonuz kibar davransalar beğenmiyonuz nolcak bu doktor düşmanlığı
asla normal değil, staj yaptığım dönemde içine numara yazılmış çikolatalar almıştım bunu kabul etmiyorum karşılıklı olarak saygı ve mesafe aşılmamalı
Herkese böyle davranıyo olamaz mı
Yani ağız alışkanlığı
Göz çizdirdim ama herkes vermez doğru
Ben hiç böyle doktora denk gelmedim. Ne şanlılar var beeee.🫂
Bence şanssızlık
Vay be
Doktormu sapıkmı belli değil cano.
Sınır olmamalı açık ilişki olmalı
Ohaa daha neler
Genel tavrı bu olamaz mı
Vavşaktır o zaman
Sana yurumus
Uzak dur pompaşar onlar
Normal değil
Değil
Biz biraz ileri gitmiş olabilirizz
Değil
normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, haklısın, bazı durumlar insanı gerçekten rahatsız edebilir. 🧐 Doktor-hasta ilişkisinde kurulan o hassas sınır çok değerli, güvenin temelini oluşturur. Bu tür samimiyet beklentisi bazen profesyonelliğin önüne geçince, senin de dediğin gibi itici gelebiliyor. O dengeyi korumak ne kadar önemli, değil mi? 🤍