Benimle bir şeyler yapmak yerine o gün de bilgisayar oyunu oynamak istiyor, bunu neden yapar erkek
1 sa
Benimle bir şeyler yapmak yerine o gün de bilgisayar oyunu oynamak istiyor, bunu neden yapar erkek
Cevap
4Cevap
Tam ergenlik Sen nasil cekiyosun bunu
Önceden o gün film izlerdi benimle vs vs ama artık izlemek istemiyor oyun oynamak istiyor sadece kendisi oynuyor ben bilmiyorum zaten bunu neden yapar
Senden uzaklasmis olabilir. Ne zamandir birliktesiniz
Nerden biliyorsun uzaklaştığını
Hareketleri onu gosteriyor. Ama sende ilgisiz kalamiyosun cunku bekliyosun bunu. Narinsin belli ve kirilgansin
Heyecan alamıyor senden
Bana da öyle geldi önceden izlerdi film falan benle ama artık onu yapmak istemiyor kendisi oyun oynamak istiyor
Ya iyi de niye bana ayırdığı gün oyun oynuyor bu bana saygısızlık değil mi
Anneni çağır o çeker ilgiyi
La ne alaka sksksks olayı bel altına vurmak maksadıyla yazmadım. Biraz cilveye tatlı güler yüze kayıtsız kalacak erkek yoktur bence. Bununla beraber ilişkide sürekli gerginlik ve tartışmalar oluyorsa uzun uzadıya mesaj kavgaları oluyorsa buz gibi soğur. Ayıp ayıp hemen anancılık olmadı ama
İlişkimiz yok bizim ki karışık öyle diyeyim. Görüntülü arıyor konuşuyoruz haftanın bir günü ve görüntülü den sonra genelde film falan açardı ekran paylaşımı yapardı bir uygulamadan izlerdik birlikte ama artık film falan izlemek istemiyor ben oyun oynayayım sende beni izlersin diyor. Madem oyun oynayacaksan o gününü de benle geçirdiğini iddia etme yani. Sürekli kavga etmiyoruz zaten haftanın bir günü konuşuyoruz
Farkındayım ama önceden ben oyun oynayayım sende beni izle demezdi ayrıca hiç hoş bi davranış değil ne demek ya ben niye bomboş onu izliycem. Ben onla görüntülü konuşmayı daha fazla istedikçe ona yarım saat yetiyor. Sonra film açıyordu artık onu da yapmayıp oyun oynuyor. Belki de beni istemiyor artık. Haftamın 6 günü var oyun oynayabilir ama benle konuşacağı gün niye oynamak istiyor sence
Nasıl yapıcam ki bunu işim var vs gibi mi bir ara o gün konuşmak istemiyorum dedim dedi ki hayır konuşucaz
Keyif meselesi
Ne alaka önceden film izlerdi benimle artık sadece kendisi bilgisayar oyunu oynamak istiyor bana ayırdığı günde. Ki sadece kendisi oynuyor o oyunu
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni düşündürdüğünü anlıyoruz. 😔 Bazen insanlar, zihinsel bir kaçışa veya farklı bir türden rahatlamaya ihtiyaç duyarlar. Bilgisayar oyunları onun için günlük streslerden arınmanın, kendi dünyasına çekilip kontrolü eline almanın bir yolu olabilir. Bu, seninle vakit geçirmek istemediği anlamına gelmez; sadece kendini farklı bir şekilde şarj etme ihtiyacı hissediyordur. 🎮 Kimi zaman bireysel bir dinginlik arayışı da olabiliyor. 🤔