Tanrı firavuna tövbe etmesine, pişman olmasına izin vermedi
Tanrı firavunun sınav kağıdını yırttı attı
ve Tanrı firavunu denizde boğarak öldürdü..
Tanrı firavunun sınav kağıdını yırttı attı
ve Tanrı firavunu denizde boğarak öldürdü..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
öldürmedi
Ölmek üzere iken iman etmek istedi. Yani can korkusu ile ölmemek için iman ettim diyecekti. Kalben inanarak iman etmedi asla.
sen yanında mıydın
Ben popon kaçan balığım
Kızıldeniz'de boğulan firavun 2. ramses değil ona ikizi kadar benzeyen oğlu meritamondu firavun 2. ramses sarayındaydı 66 yıl başta kaldı mumyası şu anda İngiltere'de özel 1 muhafazanın içinde müzede
Firavun öbür tarafi görüp iman etti , ölümle hayat arasindaydi bu yüzden kabul edilmedi tövbesi
hayır Tanrı musayla plan yaptı
Egosuna yedirememiş olabilir. Ben tanrı olsam şirk koşanlara oturma organımla gülerdim djdjd
Firavununda özgür iradesi vardı çünkü yaratılan her insan gibi. o onu tercih etti.
kalbi mühürlendikten sonra yaşamasının veya ölmesinin bir önemi yok , ebu leheb gibi.
istediği kadar yaşayabilir Tanrının plan yapıp öldürmesine gerek yoktu
Küm fe yekün : Ol der olur.
senin gibi düşünmeye bile ihtiyaç duymaz Rabb'imiz.
evet Tanrı kötü de olabilir itiraz etmiyorum ama ben ateistim
ne olursan ol dönüş Allah'a dır bundan kaçamazsın.
Ortadoğu'ya göre öyle ama okyanusların ardında ki insanlara göre durum daha farklı
Alak Suresi 6,7. Hayır, insan kendini yeterli gördüğü için mutlaka azgınlık eder.
istediğini etsin neden karışıyor sınav değil mi bırak günahı biriksin cehennemde yak intikamını al
olur sen öyle dersin
eğer gerçekten Tanrı varsa ve Ortadoğu'nun tanrısı ise sorularıma cevap verebileceğini sanmıyorum
Bence yeni allah sen olmalısın daha zekisin brom tanrı plan yapıp öldürdü yazmış bide hahshshshshshdh
Eceli oraya o dakikaya yazılmış
olur mu ya
Olur. Adamın biri Hz Süleyman zamanında Azraili görüyor uzaktan. Azrail ona hayretle bakıyor
Hz Süleyman peygambere gitmiş ve rüzgara emret beni Hindistan'a uçursun. Azrail orada bulamaz beni
Adamın ruhunu aldıktan sonra Azrail Hz Süleyman peygamberin huzuruna gelmiş ve peygamber sormuş sen o adama neden hayretler içinde baktın
Ben o adamın canını bugün şu saatte Hindistan'da alacaktım senin şehrinde ne geziyordu ona şaşırdım demiş
eceli gelmiştir
Tanrı musayla plan yaptı
obsesesif hareketler sergiliyormuş, hile hurda ateşli kule falan mimarları gazlamış durmuş, bir yerden sonra göstere göstere boğulmuş tabii
İman etmediği icin galiba
ama sınav var niye karışıyor ki
Ne sınavı
Tanrının sınavı
Evet
Tanrı işte, canı sıkılmıştır.
dimi
Firavun ölümü gorunce pisman oldu.. ondandir.
Firavun- Yusuf hikayesi bir mitoloji sadece.
Ölüm herkes için olan bir olgu değil mi
Tanrı musayla plan yaptı farkında mısın
Bizler ölünce kimle plan yapiliyor
Yok öyle bir şey.
bencede olması saçma ama inanıyolar işte
İsteyen inansın benlik bir durum yok.
zaten cevap veremediler belki de onlarca kişi şu an bu konuda düşünmeye başladı
Kibir.
kim daha kibirli
Bu soruyu soruyorsun yani?
Herkesi öldürüyor
@UykusuzOrnitorenkk ahahahahahshsjshsh
😅😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür hikayeler derin ve katmanlıdır. Eski metinlerdeki bu olaylar, genellikle insan doğasının, gücün ve ilahi adaletin karmaşıklığını sembolize eder. Firavun'un hikayesi, inatçılığın ve zulmün kaçınılmaz sonuçlarını anlatan güçlü bir anlatıdır, değil mi? Kimi yorumlara göre, bazen hikayelerdeki kader, bireysel iradeden çok daha büyük bir dersi taşır. 🤔🌊