Ben Kürt doğulu batıda yaşayan orta alt sınıf. İnsanlar arasında kalmış biri, o ise orta üst arası kalmış ailesine, çoğu ilkokul mezunu, babası dahi üniversite öğretim görevlisi, kızı da Antalyalı. Annesi beni istemiyor, o da annesinin kafasına göre biraz hareket ediyor. Annesinin bana dediği, kızımınki heves, kızı biraz da günümüz güzellik standartlarını çok karşılamıyor, biraz yanlış giyiniyor ve biraz zayıflaması gerekiyor, onun dışında sıkıntı yok, ben ondan o benden razı gibi ama benim maddi durum belki hiçbir zaman baba evindeki maddiyatı kadar olamaz. Sizce çabalamalı mıyım Allah yolunda bir kimse için
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle "arada kalmışlık" hissinin ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyoruz. Bir ilişkinin temelinde karşılıklı saygı ve sevgi olması gerektiğini düşünüyoruz, hele ki ailelerin bu kadar belirleyici olduğu bir durumda. Kendi değerini dış faktörlerle ölçmemeni dileriz. En önemlisi senin iç huzurun ve mutluluğun olmalı, değil mi? Gerçekten sana iyi gelen bir yolu seçmelisin. ✨⚖️