1 sa

Oyundan tanıştığım çocuğu engelledim, annesi hasta diye vicdan azabı çekiyorum, engeli kaldırıp yazsam çok mu ezik olur?

Beni oyundan birisi eklemiş ve mesaj atmıştı. Merhaba gibi bir şey yazmıştı ama dönüş yapmamıştım. Birkaç gün sonra tekrar yazınca dedim ki oyun içi etkinlik için konuşuyorum sadece. Arkadaş olmak istedi, istemedim. Beraber oyun görevlerinde birbirimize yardım ettik birkaç gün ama hep ısrar etti fazlası için. En son ikna oldum ve arkadaş olmaya başladık.
İnstagramını - numarasını - telegramını verdi.
O ise sadece telegramımı aldı.
Sesli konuştuk ve fotoğraf-videomu gördü.
Bunları yapabilmek için 30 kez falan ısrar etti. Sık sık istiyordu. Ama ben yüz verdikçe ilgisi değişmeye başladı.
Annesiyle hastanede, annesi ameliyat geçirmiş ve biraz ciddi bir sorunu var.
Bu adam babasız büyümüş ve benden 3 yaş küçük. Yani 23 yaşında.
Biraz trip attım ama sonra durumu iyice açıklayınca uzatmadım. Sesli konuştuk ama bazı hareketleri gıcık geldi. O an pek belli etmedim ama kapattıktan yarım saat sonra biraz çemkirdiğim mesajlar attım. Sana moral vermek için arıyorum ve sen böyle davranıyorsun, anneni ben hasta etmedim falan diye çıkıştım. O da özür dilemek yerine geçiştirince küstah falan dedim. O da küstah dememe trip attı. 2 defa konuşmayalım o zaman falan dedi. Ben de engelledim dün. Bilmiyorum. Fotoğraf ve sesli konuşmak için günlerce 30 kez falan beynimi yemiş bir adam, konuşurken çok isteksiz konuştu. Elde edene kadar çabalayıp da sonra ben peşinden koşmuşum gibi ilgisizleşmesi sinirlendirdi. Bir yandan da annesi hasta diye mi böyleydi diye vicdanım susmadı.
Dün engellemekle doğru mu yaptım?
O istese de bana ulaşamaz. Oyunda kullanıcı adıyla ekleme yok ve onu sildim ve beni bulamaz. Telegramda da kullanıcı adım yok ve istese de ulaşabileceği hiçbir yer yok.

Engeli kaldırıp yazmam çok mu ezikçe olur?
Oyundan tanıştığım çocuğu engelledim, annesi hasta diye vicdan azabı çekiyorum, engeli kaldırıp yazsam çok mu ezik olur?