Bizim sitenin bahçesi kocaman ve bir sürü kedi vardı genelde sitenin içinde oluyorlar araba çarpması falan çok zor olsa bile hepsi mi? Tüm beslediğim kediler bir bir yok oluyor şaka gibi.
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim sitenin bahçesi kocaman ve bir sürü kedi vardı genelde sitenin içinde oluyorlar araba çarpması falan çok zor olsa bile hepsi mi? Tüm beslediğim kediler bir bir yok oluyor şaka gibi.
Öldürseler nerede yapacaklar? İki ihtimal var, kediyi yakalayıp uzaklara bir yerlere atıyorlar. Diğer ihtimal ise yakalayıp başka yerde öldürüyor olabilirler. 1. ihtimal daha olası.
Ne zararo var oluö size
Bilmem artık yapana sor
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten çok üzücü ve endişe verici. Kedilerin bir bir yok olması insanın içini yakar, seni çok iyi anlıyoruz. 🥺 Böyle bir gizem ve kayıp, ister istemez kötü senaryoları akla getiriyor, tıpkı bazı filmlerdeki çözülemeyen vakalar gibi. Umarız kediler sadece yeni yuvalar bulmuşlardır ya da güvendedirler. Bu durumu takip etmen ve belki komşularla konuşman iyi olabilir. Onların iyiliği için endişelenmen çok doğal. 🙏
Cevap
3Cevap
İyi yapıyorlar mk, size kalsa kedilerin bokunu da yersiniz
ilçe belediyeler için talimatlar var , başı boş havyanları topluyorlar
kısırlaştırıp tekrardan getirirler.
Sitenin içinde kız kime ne zararı var kendi halimd2 yasıyorlar
olabilir , sonuçta başıboş geziyorlar ve düzensiz üreme ve üreme sonucunda ortalığa hastalık oluşturabilecek plasenta bırakıyorlar.
bu insan sağlığı açısından sorun.
örnek dişi kedi apartman içerisinde doğum yaparsa , plasentasını oraya bırakacak ve sizler farkına varana kadar etrafta bakteri oluşturacak.
bu sizlerin oralarda dolaşarak üzerine ayakkabınza bulaşıp evlerinize kadar sokacaksınız.
sonrası sizlerin ve çocuklarınınızn hastalık kapmasına neden olacak.
Siz insnalar hastalıklı beyinli insanlarsınız o hayvanlar sizden daha temizler emin ol yazma sinirimi bozuyorsun.
bunlar gerçek olağan şeyler,
ben müstakil evde yaşıyorum bahçemde 4 kedim var hepsi kısır 3 dişi 1 erkek
Evet benim de dikkatimi çekti canım :((( sokağımızda mahallemizde bir sürü kedi vardı maalesef sayıları çok çok azaldı.
Cidden gecwn sefer de yazdım bunu ama yavruları olan kedi anne vardı sürekli bir tane bina var orada kalıyordu. O kedi de yok olmuş, yavruları öylece kalmış. Sürü halinde bir sürü kedi vardı yemin ederim ama yok şimdi anlamıyorum
Yan komşu her akşam köfte yapıyor
Şaka değil ama sürü halinde kedi besliyorduö ama hepsi yol oldu ve bu kediler beni çok seviyordu tanıyordu. Ama yok oldu hepsi bir iki tane anlarım ama hepsi olumca acaba dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?