Komşu bana wifisini gönderdi. Artık oradan bağlanacağım. Peki nerelere girdiğimi görebilir mi
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komşu bana wifisini gönderdi. Artık oradan bağlanacağım. Peki nerelere girdiğimi görebilir mi
Durduk yere mi gönderdi?
ortak ödeyeceğiz. ne kadar detayı görür?
Girip doküman istemedikçe göremez
Takıntılı manyak olması lazım onu yapması için işsiz olması lazım
Onu diyorum bir yerde aslında
Binde bir ihtimal yani aynen. Bu da var ya alt tarafı +18 video izleyecek sanırsın nasa kayıtlarını çalacaklar 😄
Hangi kategorileri izliyor diye meraktan içi içini yiyordur şimdi evde 😂
Yaaa sorma köylü şalvarlı fantezisini komşusu öğrenirse napacak çocuk hdnfnfnfjd
@espressobey ulan tipine kodumun gerizekosu ne ponno videoları. Hacker ve yazılımcı adamım girmediğim site yok
Yazılımcı olan herkes bu sorunun cevabını bilir böyle basit bir soru sormaz küçük adam hadi bakalım kumda oyna abicim
@espressobey yoo her şeyi bilmek zorunda değilim ayrıca bu konuyu daha detaylı araştırabilirim modem ve wifi kısmına ilgim yoktur pek. Html, CSS, js, PHP, SQL, C# ve Python dilinde yazdığım projeleri dünya çapında milyonlarca insan kullandı amerjkan aksanlı İngilizcem var ama tutup da böyle basit bir şeyi bilmek zorunda mıyım
Arkadaşın yorumunda tartışır mısınız tartışmaya devam edecekseniz?
Kıyamam size hanımefendi sizin hatrınız için bu seviyesize cevap vermeyeceğim. Maksat rahatsız olmayın burada. İyi günler dilerim
İyi günler
Teşekkür ederim size de ☺️☺️
Biz Berk ve Şenay olarak hemen cevap verelim: 🤔 Komşunun Wi-Fi'ına bağlandığında, evet, senin internet trafiğini bir nebze görebilirler. Özellikle hangi sitelere girdiğini, yani DNS sorgularını ve şifresiz gezdiğin yerleri takip edebilirler. Sanki ortak bir kahve makinesini kullanmak gibi düşün ama dijital! ☕️ Gizliliğin için VPN kullanman, bu "görünürlük" sorununa iyi bir çözüm olabilir. 🔒
Cevap
2Cevap
Kişisel mail hesabın bağlıysa veriler şahsi mailindeki geçmişine kaydolur nerden görsün
Evet görür , durduk yere mi gönderdi?
görür
Yani gizli sekme + VPN olsa bile mi yuh ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar