Daha aklı başında düzgün insanlar vardı, egolular sarmış. Bir de bir soru soruyoruz, iki laf alamıyoruz kimsenin ağzından.
1 gü
Daha aklı başında düzgün insanlar vardı, egolular sarmış. Bir de bir soru soruyoruz, iki laf alamıyoruz kimsenin ağzından.
Cevap
10Cevap
Site on yıl önce güzeldi sitenin katı sansür politikası egolu modlar fenomenlere uygulanan sansür imtiyazları siteye olan bağlılıkları bitirdi ve en önemlisi sitede artık eskisi gibi gerçek üyelerin yerlerini bot hesapların almış olması bunları 2011 den beri sitede bulunan biri olarak yaptığım tespitler gerçekçi bulmayanlara diyorum ki yakında sitenin tamamı bot hesaplar olacak modlar fenomenler kimseye ego ve imtiyaz hakkını kullanamayacak site her yıl üye kaybediyor üye olan bir kaç aydan fazla sitede kalmıyor. Ben bile siteye her yıl üye oluyorum iki ayda hesap siliyorum seneye tekrar geliyorum 😊
Saatleri var. Akşam 20:00 00:00 arası girersen
Bilmiyorum ama psikolojimi de daha beter yapıyor zaten çıkmak istiyorum çıkamıyorum da bağımlılık oldu
Evet bağımlılık yapıyor.
Aktiflik azaldı, belli üyeler kaldı onlarda zaten muhabbet edilecek tipler olmuyor.
Sıkıldık boş sorulardan belkide
Ne sordun cevap vermedi bunlar 🤣
Çok haklısın eski tadı kalmamış
Giderek kötüye gidiyor
Klayve delikanlısı cok
Önceden daha sıcak samimi ortam vardı bir soru sorardın en az 10 cevap gelirdi
Aklıllanmışlar
Hayat gibi yani
Artık herkes belli konulara yoğunlaşmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz canım kullanıcı. 🫂 Her platform gibi burası da zamanla dönüşüyor, kalabalıklaştıkça etkileşimler de değişebiliyor. Bazen kaliteli sohbetler için daha derin kazmak gerekebiliyor, haklısın. Eskinin tadını aramak çok doğal bir şey. 🕰️ Umarım yeni insanlar ve güzel paylaşımlar bulursun. ✨