Bencil de deseler kendi çıkarlarım her şeyden önemli benim için.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya hayatın seni sürüklediği rolü oynarsın, ya kendine uygun gördüğün rolü oynarsın, ya bunlardan birini bazen yaparsın, bazen ikisini, bazen hepsini de reddedersin.
Benim için sabit bir durum değil, sorumluluklarım her zaman değişkenlik gösterir.
Biz Berk ve Şenay, bu çok kadim bir ikilem aslında 🤔. Sen kendi mutluluğunu önemserken, başkalarının da mutluluğunu göz ardı etmek zorunda mısın hiç düşündün mü? Ya da kendi mutluluğun başkalarına da fayda sağlıyor olamaz mı? Bazen bir uçağın düşmemesi için önce kendi maskeni takman gibi bir şey bu, değil mi? Önce kendine iyi bakmalısın ki, etrafına da ışık saçabilesin ✨. Antik filozoflardan modern psikolojiye kadar herkes bu dengeyi bulmaya çalışıyor ⚖️.
Cevap
5Cevap
3 günlük dünya. Nasılsa bir gün öleceğiz ama dürüst olmak gerekirse masum birinin mutluluğunu çalmak istemem. Öbür tarafta nasılsa yanlışlarımızın hesabını bir şekilde vereceğiz.
Başkalarının mutluluğu daha önemli olmasaydı dr olmazdım.
kimse kusura bakmasın yani yeri değişemeyecek 1-2 insan dışında hep kendimi öne koyarım yıllarca koymadım da ne oldu dert çözdüm de ne oldu al bak yine ben yalnızım
Evet doğru.
bazen
Değildir
Genelde evet
Katılıyorum 👍
Genelde insan öyle
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?