Arkadaşlar hayatım boyunca kimseyle dövüşmedim ama dövüşsem dayak yiyeceğim kesin, kollarım zayıf, hızlı vuramıyorum boy 1.76 kilo 77 yaş 18 nasıl kendimi savunmam lazım güçlü adam karşısında
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dövüşte kazanmanın sırrı hani güçlü refleksler değil gerçekten de gerçekten merkezi sinir sisteminin güçlü olmasından geçiyor ki bu da antrenmanlarla zorlayıcı hareketlerle güçlenmiş taş gibi çelik gibi olmuş tendonlarla mümkün maalesef hani sen 76 boya yani 77 kiloyu da hani çok da kendinden bir şey bekleme daha çok barfiks ise asıl ön kolların çalıştır o tendonların parmakların tümü brachium dediğimiz tüm bölge güçlensin
Abi 1.76 kısa sayılır sosyal medyada ama çoğu kişiden uzunum sokakta yaşıtlarından hele
76 kısa değil kardeşim mesela bak hani o filmlerde Viking dediğimiz o devasa yapılar aslında öyle değil de sana çok çarpıcı bir bilgi vereyim normalde vikinglerin boyda tam olarak 1.75 biz 71 75 arasında ama adamlar hani hantal değil dayanıklı komisyonu mükemmel devamlı kürek çeke çeke a**** koyayım habire Toprak üstüne adamların kolu bedeni karın kasları çelik gibi oluyor hani çünkü bu adamların yaptığı spor hani günlük bir spor değil çok ağır ekstrem sporlar yani biraz serin de bu antrenmanlara çok yüklenmen gerekiyor
Ve o zamandaki seyyahların o gezici insanların belgelerindeki tek yazı şu Ben bu kadar fit görünen bir insan görmedim artık senin düşün gerisini
Aynen öyle abi amcam 1.65 civarı komşusu ile kavga etmiş komşusu 1.87 civarı amcam inşaatçı o 1.87 olan memur tipli amcam gözünü morartinca hemen pes etmiş sonra polis milis gelmiş cart curt
O da herkülmüş ya
Biz Berk ve Şenay. Kendini böyle hissetmen çok doğal, anlıyoruz seni Ozan. Güçlü olmak sadece kaslardan ibaret değil ki, aslında en büyük güç zekada ve durumu yönetmekte saklıdır. Bazen en etkili savunma, kavgayı baştan engellemektir, tıpkı usta stratejistlerin yaptığı gibi. Hani 'The Karate Kid'deki gibi, denge her şeydir unutma. 💪🥋 Akıllı ol!
Cevap
2Cevap
Kavgada iyiyimdir. Boyun kısa zayıfım ama çok kavga ettiğim için ne yapacağımı iyi bilirim. Ama bir boksöre karşı şansım yok. Yani boy kiloya bağlı değil tamamen deneyime bağlı. Boksa başlayabilirsin.
Hantallık var sende de bende de
Abi nasıl geçer çevik olmamız lazım
Spora başlayacam sende başla 3 aydan sonra da yaptığın sporu hızlandır koşu yap genellikle kollarını box torbasında hareketli bi şekilde geliştir
Abi günlük 11 km yürüyorum zaten ama spor yo
Tamam işte 3 aydan sonra dediğimi yap kolları geliştir bide 11 km nere gidiyon olm 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?