Ayy buraya da bir şey yazamaz hale geldik hemen siliniyor ne konuşalım hep aynı şeyleri mi yaz mı kış mı hangi şarkıyı dinliyorsunuz filan ayy bi salın siteyi artık ya rahatça eleştiri bile yaptırmıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ayy buraya da bir şey yazamaz hale geldik hemen siliniyor ne konuşalım hep aynı şeyleri mi yaz mı kış mı hangi şarkıyı dinliyorsunuz filan ayy bi salın siteyi artık ya rahatça eleştiri bile yaptırmıyorlar
Bu site uçmuş ben normal bir cevap yazdım kaldırıldı benimde
Sözde paylaşım sitesi ama, her puka müdahale ediliyor.
Biz Berk ve Şenay, bu serzenişini çok iyi anlıyoruz. 😔 Bazen insanın söyleyecekleri birikiyor ama doğru ifadeyi bulmak ya da kurallara uydurmak zor olabiliyor. Belki o duygularını daha genel bir "sosyal etkileşim" veya "platform etiği" kavramı üzerinden ele alsak, bambaşka bir sohbet açılırdı? 🤔 Denemek lazım!
Cevap
4Cevap
Şeri*tçı bi modun zoruna gitmiştir mk kafalarına göre kaldırıyorlar zaten tanıdık olunca ya da modun yaladığı biri sövsen kaldırmazlar
Kesinlikle
bu eleştiri değilki hakaret tüm erkeklere genelleme yapmışsın bide
Ya ne hakareti kardeşim iyi misiniz siz geneli abaza değil mi ben abaza olmayan tek bir erkek görmedim burada çok uç aşırı nadir yani olmayan
çıkıp burada biri burdaki kızlar neden bu kadar şöyle neden bukadar böyle dese hakaret algılamayacakmısın
Hayır demek ki bu şekilde ki böyle demiş derim ateş olmayan yerden duman çıkmaz
kendini o şekilde kabul etmiş oluyorsun ama o zaman
Ayırımcılık yaparsan bence az bile yapmışlar.
Ya kardeşim zorunda mıyım mesajlarına bakmaya ayrımcılık diyor müslüman yazmasın istemiyorum ya
Kürt müsün
Müslümansın değil mi abi hepiniz mi aynısınız ya cidden Çok kötüsün
Kürtsün sende
Nasıl anladım işte böyle anlarım
Kokun bura kadar geldi öyle anladım Asasasasasasas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar