Yapış yapış geziyor ben görünce iğrendim hiç mi alanınız yok a
2 sa
Cevap
6Cevap
Belki temas bağımlılıkları vardır veya o samimiyete erişmişlerdir insanları yargilamamiza gerek yok bazıları temas sever bazıları sevmez
Temas bagimlisini okuyunca nefes alamadim panik atak gecirdim
Yargılamayayimda kanka olmaz bu kadwrda
Yan yana yatma dusuncesi çok iğrenç geliyor bana mesela en basiti
Gördün mü hayatımı konuşuyorsun insanlari yerine göre severim bilmeden konusman mantıksız olduğunu gösterir milletin kokmus sevgilisini ve mutluluğunu niye kiskanayim bana ne faydası var güzel desen güzelim elimi sallasam ellisi
İnsanlari saldim ama avamlar kafamı agritiyor mantıksız olunmaz bu kadae
Ne bu şimdi. alakali yerde söylesen onaylicam
Belli sayida kişi haric herkes figüran kendimi güzel bulmam gayette sağlıklı ovunmedim olani söyledim kendimi kimseyle kıyaslamiyorum siradan olmam kime göre neye göre sana göreyse haykırtma kibir yok sadece özgüvenimi koydum ortaya bir dediğin diğerini desteklesin ki anlamli olsun
Hala saldirmays çalışıyorsun sakin ol ben senin düşmanın değilim seni tanımıyorum da. Ben sadece gördüğümü söylemek istedim sana kimse güzelsin değilsin de demedi elimi sallasam ellisi diyorsun? Bu dünyada abazadan kadın düşkünlerinden çok ne var? Değil ellisi yüz ellisi de düşer ama marifet şunda ki o %1 lik kesimdeki bir centilmeni düşürmektir. Ama bu uslub ve davranışlarla o da çok zor.
Yazdıklarınizdan bunu anladim centilemenide gelir herkes kendine benzeyenle olur günün sonunda beni tanımıyorsunuz bende sizi burada yansıttığım kişi bile değilim özgüven dışında konuşma yapım algıladığım şeye göre değişir
İnsanlari kendi dusuncelerinize göre kalıba sokmaua çalışan tipler gibi konuştunuz alter ego arastirin derim ne kadar kendinden az şey o kadar iyi.
Alter egoyu biliyorum öncelikle evet ve bunu inkar etmiyorum her insanda bilinçaltı karanlığı vardır ve bu benim için de geçerli çünkü ben bir insanım ve hataliyim, insanları düşünce kalıbıma göre yargilasaydim şu an bu sohbeti yapıyor olmazdık ama gene de sağolun tavsiyeler için üzerine düşüneceğim
Rica ederim tartışmak iyiydi açıkçası farklı fikirleri severim dahahshaha ama dediğim dusuncenin hala arkasindayim
Anladım onu isin makarasindayim sadece iyi geceler sizede
Bir olunca alan olmuyor
Olur kanka yapistiralim sizi beraber dolasin
O olamlar belli ediyor kendinş
tedavi ol bence
Hasta olan ben oldum dimi ahahahahahsus
Mağaradan çık bireysellik kavramini öğren ❤️
Ahahahahahahaha ilişkiyi öğren
İliski böyle bir sey değil fikirlerini insanlara dayatmaya kalkma bence
Dayatmıyorum aynı fikirde olmayanlara da bir şey demşyorum
Sorun yok o halde
Kırıksın
Teşekkürler ❤️ kafadan kirik olarak algılıyorum bunu🩷🩷
bende sevmem abartı ilişkileri
Evliliği duyunca korkuyorum ciddili sevgili neyse
ölmeleri gerekiyor sıfır şaka
AHAHAHAHA
gülmeyeceksin
Millete niye ölsün diyorsun sana güldümde birbirine yapistiralim bunları
sen bana bir şey yapamazsın adamım
Dostum tehlikeli falan
anlarsın ya
Baby gurll tehlikeli
tamam sus artık?
Kader.
Anladım
Bu kafada olduğumdan kariyer odaklı ilerliyorum
Olması gereken go men go
Go go diye beyaz ışığa doğru da single gideceğiz
😂😂
Saygısızlık bence bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, aslında bu "yapışık" ya da "bağımsız" ilişki dengesinin herkes için çok farklı bir anlama geldiğini düşünüyoruz 🤔. Belki de insanlar beklentilerini yeterince açık ifade edemiyor ya da karşı tarafın alan ihtiyacını tam anlayamıyor olabilir. Senin gibi düşünenlerin de mutlaka var olduğunu, sadece doğru kişiyi bulmanın zaman ve iletişim gerektirdiğini unutma. Herkesin ilişki dinamiği başka, önemli olan uyumu yakalamak 🥰.