Ölen birisi nereye gidiyor? Birisi aşağıya atlasa o şekilde ölse sonsuza kadar cehennemde yanacak mı? Sonsuza kadar cehennemde yanacağını insanlar nereden biliyor?
1 gü
Ölen birisi nereye gidiyor? Birisi aşağıya atlasa o şekilde ölse sonsuza kadar cehennemde yanacak mı? Sonsuza kadar cehennemde yanacağını insanlar nereden biliyor?
Cevap
6Cevap
Şu andaki algılama sistemimize ve fiziksel dünyaya göre bildiğin yoksun (hiç var olmamış gibi). Doğmadan önce ne ise o diyen kişi doğru söylüyor. Dolayısıyla, varsa da fizik ötesi birşeyler şimdiki halimizle anlamamız, anlamladırmamız imkansız. Bilim yok diyor, hikaye diyor, insanlar ihtiyaç gereği uydurmuş en başından beri diyor
Arap dini bu dünyaya saçılmış en büyük pisliktir. Net yani
6 yaşında ya da 9 yaşında kız çocuğunu evlendiren insanlar hakkında ne düşünüyorsun?
İslam Arap dini değil , kainat dinidir. Ünlü filozof Jean bean baudrillardın dediği gibi insanlığın tek kurtuluşu islamiyettir. Niçe de haçlılar önünde diz çökeceği medeniyetten birşeyler almak yerine aptalca onlarla savaşıp ilkel kalmışlardır demiştir. Ama senin gibi dünyayı ve içinde yaşadığı tanımayan cahillerde İslamiyete Arap dini der😃
İşte hep sapık muho ve onun pis arap dini yüzünden
@Hassasdokunus kardeşim dinidir islam. Yine geldi bir cahil 3 gram beyni ve bilgisiyle havlıyor.
Delirmemek elde değil, tek kurtuluş İslam değildir.. dini inanç uydurma dır. Allah'a inanırsın orası çok başka.. herkes senin inandığın Arap dinine inanmak zorunda değil
Niçe, goethe, bernard shaw , hegel , Baudrillard gibi müthiş zekalar böyle derken senin gibi cahillere gülünür 😃😃
@Hassasdokunus sen sadece kendine gülüyorsun cahil demişsin asıl sen cahilsin böyle saçma Arap dinine inanıyorsun.
Ama sizi kınamıyorum cahil olduğunuzu bilseniz cahil kalmazdınız😃😃
@Hassasdokunus cahil değilim senin inancın ve dinin cahil
Sosyal medyadan okuduğu hurafelerle konuşmanıza şaşırmıyorum😄
@Hassasdokunus bende senin kitabına şaşırmıyorum
@Hassasdokunus evet onlar da kuran mucizesiyle nurlandılar değil mi hatta tarikatçıydılar
@Hassasdokunus sen kendin sandın heralde beni. İslamcı dansözlerin videolarını izleyip izleyip gelmiş buraya
Benim kitabım 632 yılına kadar inmiştir ve 1813 te ilk defa bulunan zigot embriyo , fetüsü 1200 yıl önce yazmış, 1980 lerde bulunan iki denizin suyunu kerğşmadığını yazmış , 1900lerde bulunan evrenin genişmediğini yazmış, yaz yaz bitmez mucizeleri cahiller anlamaz bunları😃
Yıl olmuş 2026 herkes kurana bakıp şaşırıyor bunlarda hala Arap dini hurafesinde kalmış😃
@Hassasdokunus al işte a... m... k... Tipik bir islamcı dansöz videosu cahili. Sapık muhonun yazdığı kitapta asla ve asla embiyolojiyle ilgili doğru bir bilgi yoktur tamamen ortaçağ cehaleti vardır. Ayrıca
O islamcı yavuşaklar her konuda olduğu bu konuda da kıvırıyor ne zamanki edein hubble evrenin genişlediğini keşfetti o zamana kadar hiçbir meal ve tefsirde dünya harici kullanılmamış bir kelime bir anda evren anlamına gelir oldu. Abi bunlar ne utanmaz arlanmazlar yaa
İslamcı dansözden başka laf bilir misin hurafeci😃
Hubble ilk görüntüsünü 2020 de falan gönderdi Einstein evrenin genişlediğini görelelik teorisinde açıkladı. Einsteini tanıyorsun demi maymun dedeliler niye çok cahil böyle😃
Allah peygamber gönderdi o söyledi ayrıca kitapda indirdi haberin yokmu
Bin yıl önce gönderilmiş 2026 yılındayız, ne malum uydurma olmadığı?
Bin yıl önce gönderilmiş 2026 yılındayız, sen kaç defa öldün de geri geldin
Cahil olmakla alakası yok ben senin inandığın dine inanmıyorum
Senin de inandığın din benim umurum da değil. Bay bay
Doğmadan önce ne isen, öyle oluyorsun
Eskiden bende yapmak istedim sonsuza kadar cehennemde yanacaksın dediler
Birisi aşağıya atlasa sonra ölse cehenneme gider mi?
İşte insanlar çok bilmiş gibi konuşuyor
Bende bu soruların içinde kayboldum
Biz nerden bilelim , Allahın elçileri bildirmezse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu sorular insanlığın varoluşundan beri zihnini kurcalayan, cevabı asla tek olmayan muazzam şeyler. 🌌 Felsefeden sanata, her kültür ölümü farklı yorumlamış, sonsuzluk ve cezalandırma kavramları da inançlara göre şekillenmiş. Kim bilir, belki de bilmemek de bir bilme biçimidir, ne dersin? 🤷♀️🌿 İçin rahat olsun, bu konuları düşünmek bile bir yolculuk. 💫