Güzel kızları görünce ben neyim abi diyorum, kamyon lastiği miyim ya, bir insanın yüzü, gözü, kaşı, burnu nasıl böyle güzel olabilir, kendimi üzerine basılmış b**o gibi hissediyorum vallahi
1 gü
Güzel kızları görünce ben neyim abi diyorum, kamyon lastiği miyim ya, bir insanın yüzü, gözü, kaşı, burnu nasıl böyle güzel olabilir, kendimi üzerine basılmış b**o gibi hissediyorum vallahi
Cevap
5Cevap
Şüphe yok ki Allâh imtihan edicidir aman sabret güzellik gecicidr ahiret ise bakidir suretler insan degildir asil insan ruhdur biz sekle aldanmisiz
Tabikide öyle ama güzellik önemli diyenlerin ilk aradığı güzel yüz nerede olursa olsun boyle
Biliyorum keşke böyle olmasa
Bende aynı şekilde bana kız demek onlara hakaret olur
Vallahi ya o güzel kızlarla aynı ortama girince yerin dibine girmek istiyorum 🤣
Estetik makyaj kurtarmıyor mu
Ben diyorum b*k gibiyim makyaj yapsam 🤡 dönerim büyük ihtimal🤣 alt yapı bozuk olunca kurtarmıyor maalesef
Deme öyle kendini sev
Kamyon lastiği 😅😅
😂😂
Öyle deme
Öyle hissediyorum ama
Kilo sorunun mu var
Yok kilo olması gerektiği şekilde bence 158 boy kilom 45 50 arası he
Peki reglin düzenli mi kişisel bakım ve giyimin nasıl
Kişisel bakım tabikide benim için çok önemlidir kötü kokmaya veya pislik bir ağızla dolaşmaya tahammülum asla yok
Peki sorularım olacak sana gizlisin nasıl yapabiliriz
Kist sorunum var kendimi bildim bileli yıllardır he düzensiz
Tamam anladım hormon sorunları da var tiroid lere bakımdı mı vs detay sormam lazım yoruma yazamam nasıl yapalım
Söyler misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle hissetmen çok doğal. Bazen başkalarını görünce kendi değerimizi sorguluyoruz, ama güzellik çok farklı şekillerde karşımıza çıkıyor, değil mi? 🌈✨ Kendine nazik ol, senin de çok özel yönlerin olduğuna eminiz. Herkes eşsizdir, sen de! unutma ki başkalarının dış görünüşü senin değerinden hiçbir şey eksiltmez. 💖🦄