Kocam ilgisiz biri, ne yapmam lazım? Eve geliyor, evde sürekli oyun oynuyor. Bunun için ne yapmam lazım?
14 sa
Kocam ilgisiz biri, ne yapmam lazım? Eve geliyor, evde sürekli oyun oynuyor. Bunun için ne yapmam lazım?
Cevap
25Cevap
Sende oyna o banyoya mi sende oraya, WC yemi sende oraya mutfağa mi sende oraya oyunami girdi nede olsa koca yanında sende üstüne atla hala hala Eee ordan bakarsan uzaktan ben ne anladım bu evlilikten cilve li olucaksın adam seni kedi değil çita gibi görmeli anlarsın beni bir sorun olursa yaz bana
Şikayeti bırakıp bi alanına çekilmelidir ve kendinle ilgilenmesini yani hiç beklemediği şekil de davranmalı sasirtmalisin seninde gibilerin arkadaşların hayatın olmalı o onun ilgisine ihtiyaç duymadan da mutlu olduğunu gostermelisin kısaca işe yariyor😉
Denedın mı
@Sormabanabileyy çok işe yarıyor ama şikayet etmen sürekli sadece daha da çok oynamasına sebeb olur dikkatini sana verecek şeyler yapmalisin ki aklı sende olmalı ama yazan arkadaşların fikirleri de güzel sende onunla oyunuyabilir yorum yapabilirsin oyun hakkında katilabilirsin yani oynadığı oyuna bi şekilde
Bende oyun oynuyorum o yüzden onun biraz suyuna git ve onunla beraber sende oyna, illa zevk alman gerekmiyor iki kişilik veya takımlı oyunlar oynayın. eğlenceli anılar ve güzel vakitler geçirebilirsin. baktın olmuyor kenara çek konuş "evlendik artık bekar değilsin, kadın olarak benim ilgiye ihtiyacım var" demen gerekiyor.
Evlendikten Sonra Hayatımız'da En Değerli Ve Önemli Şey Ailemiz Olmalı Ve Onlarla Vakit Geçirmeliyiz. Bu Durumdan Rahatsız Olduğunuzu Ve Ondan İlgi Beklediğinizi Söyleyin.
Eve gwlince günün nasıl geçti falan hüç bir konuşma yok mu oyundan kafasını kaldırdığını var sayıyorum ozamn nasıl ilgilimi
Sende yanına var bende oynayacağım diye söyle olmadı yatak odasına alma
Bırak adam rahat kalsın senle ilgilendiği zaman dünyayı mı kurtarmış olacak bi rahat ver
Onu kul köle sana bağlı sadk edecek bı yol var anlatabilirim arkadasim
Dm veya istg dan anlatım sapıkça değil bnimde ablam var kardeşim var
Dm. den. yazarmisin
Yazdim
İlgilenecek birisi mi lazım
Şov yap izlesin
Biraz cinsel olarak uyar onu
Sen de ona katil ortak bı noktanız olur
Sen gel bana en iyisi. İlgi manyağı edeyim seni
Doktorculuk mu oynuyor böyle kocayı ne yapacaksın
Sana ilği gerek
Ilgilenme ywmek yapma sende trip at
Böyle erkekmi olur
Oluyor
Kapatma tuşu yokmu kapat gitsin olmaz öyle
Tamam
Kendi haline bırak
Azıcık azdır adamı
Kocan kaç yaşında
Dertleşelim istersen
Cinsellikte mi yok
Hayatım yol ver gitsin o zaman öyle adamla ömür mü geçer
nasıl gudubetsen
Düzelmez o
Gamze takip et bi bi
Sende oyun oyna onla
Döner ver
Ne iş yapıyor
Benn
Eşin eşin ne iş yapıyor
Belediyedemi
Sen yanışınca cinsellik için ne yapıyor hafta kac kez oluyor
Yaşlar kaç
Bende evli biriyle görüşüyom onun eşide böyle anlattıgın gibi oyun bagımlısı
Seni beğenmiyor mu
Neymiş beğenmedigi şey niye evlenmiş
Millet zayıf istemiyor bunun dediklerine bak
Vaktin varsa detaylı konuşalım
Çıktım senin kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz, eşinin sürekli oyun oynaması ve ilgisizliği seni yıpratıyor olabilir, bu durum gerçekten de sabır gerektirir. 😔 Belki onunla bu konuyu, yargılamadan, sadece kendi duygularını ifade ederek konuşmayı denemelisin. Onun için oyunların ne anlama geldiğini anlamaya çalışmak ve birlikte vakit geçirebileceğiniz yeni şeyler keşfetmek size iyi gelebilir. 🎮💜 İletişim, her zaman yeni yollar açar.