Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
2 saAynı dertten muzdaripim hiç sevmiyorum trafiği ayrı işkence uykusuzluk ayrı yoğun iş temposu ayrı 😔
09 Yorumla
Soran2 saSicaktan uyuyamadim öyle uykum var ki saatte gecmiyor ki mesai bitsin :(
- 2 sa
Evet ne hikmetse işte çalışırken çok uykum geliyor eve kendimi atmak istiyorum eve geçiyorum uykuya dalamıyorum
- 2 sa
Uzunca bir süre tatile ihtiyacım var umarım izin alabilirim
Soran2 saBende öyleyim o kadar uykum var ki bayilacam suraya eve gidince de uyumam
- 2 sa
Aynen demek ki bir tek bana özgü bir durum değilmiş 😃 sanırsam tüm insanlar öyle herhalde
Soran2 saBizim gibi cok var bence bulundugun yer nasil sicak mi
- 2 sa
Ofis serin ama şehir sıcak maslak İstanbul da çalışıyorum sıcak buralar
- 2 sa
Senin iş yerin nasıl sıcak mı oralar
Soran2 saDisarisi cayir cayir icerisi serin serin hahah klima var cok sükür de günü kurtariyoruz senin meslek ne
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 sabitsede eve gitsek ama arabayı kim sürecek onu düşünüyorum :)
00 Yorumla Herkese pazartesi herkese sicak mi ki bu hava 😅
00 YorumlaOtobüsteyim ama beklemediğim kadar rahat bi yolculuk oluyor
00 YorumlaSıcaktan öylece oturuyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum
00 YorumlaSabah uyandığım gibi hâlâ yatakta takılıyorum bu sıcakta işe mi gidilir gsgsgsh
00 Yorumla
2 saKlima var çok şükür, çalışıyoruz hafif tempo
043 Yorumla
Soran2 saMeslek ne
- 2 sa
Arge çalışanıyım
Soran2 saO nedir
- 2 sa
Şirket bünyesinde olan ürünün teknik araştırılması geliştirilmesi noktasında çalışan birim ar-ge
Soran2 saKafaya yoran bir meslek sanki ya dimi
- 2 sa
Evet güzel rahat iş ama zihin yorucu oluyor
- 1 sa
Sizin meslek nedir
Soran1 saMuhasebe bende Şu an is yok bos bos oturuyorum uyucam galiba haha
- 1 sa
Kolaylıklar diliyorum, evet iş olmayınca sıcak havada ağırlık gelmesi normal
Soran1 saSen kimsin merak ettim seni :D
- 1 sa
Daha önce denk geldiğimizi sanmıyorum
Soran1 saBende görmemisim hic yas 30 mu gercekten de
- 1 sa
Hayır yıl 38 sizin kaç
Soran1 sa38 yasinda misin gercekten de ben 30
- 1 sa
Evet
Soran1 saAslinda kafa dengi birine benziyorsun :D sana bir konu var anlatsam yardimci olur musun
- 1 sa
Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olabilirim
Soran1 saBurdn bir cocukla tanistim ara sira sohbetimiz oldu ordan burdan konustuk gayet seviyeli sekilde. ben dedim ki karsimda kim var göreyim foto atalim tamam dedi fotolarimizi attik. konusmaya devam ettik. sonra konu güvemekten falan acildi. bu dedi ki bana yazin gelde beraber tatil yapalim bende bu imkansiz birsey dedim oda evet ailen göndermek istemez dedi buraya kadar bir yorumun var mi
- 1 sa
Ciddi düşüncen varsa o tip insanlardan uzak dur, ciddi olan bir insan böyle bir şey istemeyi bırak düşünmez bile
Soran1 saBenim zaten gitme bir amacim yok. ona da dedim bunu tanismak bulusmak icin uaman ve güven lazim. aylarca konusup görüntülü konusur insan böyle bulusur ya da sevgili yoluna girer öyle bulusur benim bulusma seklim böyle olur diyince ben sanaldan kimseyle sevgili bile olmam dedi direkt. bende sana demiyorum genel konustum dedim. sonra dedi ki ayni sehirde olsydik ya da yakin sehirde ben atlar geliedim ama önce iyice taniyip güvenmem gerekli dedi. neden bir öyle bir böyle konustu. sonra dedim ki madem bana basta güvenmiyodun resmini niye attin dedim cevabi bir resimden ne olacak yorumun nedir dedim ki kiz kardesin bir erkekle tanismis olsa sanaldan gönderiri misin asla izin vermem dedi birde bana diyor ki sen cok muhafazakr ve cekingensin kötü mü demek istiyosun dedim yo hayir gayet iyi birsey dedi. fotomu gönderdigime de pisman oldum hic uyuyamadim bugün düaünmekten
- 1 sa
Hepimiz et kemik insanız, ve masum değiliz, evet o tip insana güvenmek ile hata etmişsiniz, ama uzatmayın bence, sonra ne sıkıntı çıkar bilinmez, muhafazakar olmak en iyisi, sonuçta kötü insan çok fazla
Soran1 saBak benim anlamadigim surasi
sohbet ediyor foto gönderiyoruz sorular soruyor boyun kac vs diye sonra konu bulusmaktan aciliyor gel tatil yapalim diyor ben imkansiz bu diyorum oda evet ailen göndermeu sende muhafazar ve cekingensin diyor.
sonra ben diyorum ki bulusmak icin görüntülü konusmak gerek tanimak icin ya da sevgili yoluna ilerler insan bu sekilde bulusur diyorum.
bana verdigi cevap sanaldan kimseyle sevgili olmam sosyal medya vermem güvenmek gerekli diyor. sen yakinda olsaydin bulsurdum kafede diyor, sevgili olmak icin bulusmak yakindan görmek gerekli diyor. bu ne yaman celiski böyle- 1 sa
Çelişki bilmiyorum ama niyeti çirkin bir insan, bu tip insanlardan nasıl bir fayda bekliyorsunuz bilmiyorum tabi
Soran1 saŞu an korkuyorum ciddi anlamda isim yas memleket söyledim foto gönderdim tamam oda gönderdi de basima birsey gelir mi ki? zararli biri oldugunu düsünmüyorum cünkü zaten nadir yazar, pek öyle seyi yokta bilmiyorum cok tuhaf oldum hersey icin hem bana gel bulusalim diyor sonra gelmezsin ki ailen göndermez diyo snradan da güvenmem gerek sanaldan sevgili yapmam diyor. adam beni tatile cagiriyor onu da beni denemek icin yapti, ben ters cevap verince konuyu degistirip ben kimseyle sanaldan sevgili olmam diyor güvenemem diyor ee o zaman benimle neden bulusmak istiyorsun yakin olsaydik senin yanina gelirdim yemek yemege giderdik diyo sonradan da yok sevgili yapmam bilmem ne. sevgili olmayacaksan niyetin ciddi degilse bile ne diye buluasayim seninle kafayi mi yedim ya.
- 1 sa
Korkmanıza gerek yok bence, baktınız tehdit ya da benzeri durum var gerektiği şekilde şikayet edin bence
Soran1 saHayir ben zaten herseyin farkindayim beni üzen ya da kiran ya da pisman ettirmesi beni bu hale soktum ben cünkü ona inanmayi tercih ettim güvendim lafi böyle dolandirip bu sekilde getirmesine aklim almiyo sadece ve kizginligim aslinda kendime. sohbeti nasil bitirmeliyim sence ne yapmam gerek. sence sorsam mi fotomu teline aldin mi diye ben ona yazmadim yazmicam da ama bu sefer diycek ki kizin amaci sevgili olmak evlenmekti ben yan cizince yazmayi birakti diye düsünecek Görsen nasil akilli güzel güzel konusuyodu nasil buraya geldik neden böyle seyler söyledi anlamiyorum. ben onu begenmistim yalan degil konusunca falan dedim belki olur birseyler oda dedi ki sanaldan güvenmem istemem hem öyle diyor hemde bana tatile gel diyo beraber tatil yapalim diyor dalga geciyor agzimi yokluyor. ben diyor bulusmadigim canli canli görmedigim kisiyle sevgili olmam dedi Haklisin benim anlamadigim hem sanaldan sevgili yapmam diyor hemde bulusmak icin kendisi teklif ediyor ama ailen göndermez ki diyor madem güvenmiyosun sanal alem sevgili olmam diyosun da ne diye benimle bulusmak istiyosun amac farkli olsa bile
- 57 dk
Zaman ile soğuk yaparsınız, geç cevap atarsınız en son bitirirsiniz, yani aradan zaman geçmiş olur bir kaç gün , ya da tavırlarına tepki gösterin tartışma çıkar biter, ya da direk söylersin biter, bence çok uzatma ama , yaşın geçiyor sonuçta
Soran54 dkNe ben yazdim nede o. yanlis anlasildim mi kiz ne anladi hic düsünmedi bile Bir yandan iyi ki böyle sessizce kapandi diyorum falat icimden de bazi seylere kiziyorum Burdan birsey beklemiyorum da ama neden olmasin eiye de düsünceye girmistim Sunu anlamak istiyorum da sanalda olunca neden gpvensiz imaj sergiliyoruz iyi insan olsanda güvenilir olsan da sirf burdasin diye güvensiz oluyorsun
- 52 dk
O karşınızdaki insan ile alakalı, kimisi sanaldan olunca ulaşım nasıl olsa kolay diyor belki de. kötü niyetli davranıyor, ya tutarsa , ya da gerçekten kötü insanlar. ama herkes öyle değildir, imkansız öyle olması,, ne olursa olsun zaman zor zaman :(
- 49 dk
Manevi güçlenin ve güçlü birisi için dua edin, kötü insana manevi yollar açılmaz unutmayın, bir şeyler nasip olmuş ise iyi insandır ya da o yoldadır
Soran48 dkBu cocuk mesela bana hic demedi sosyal medya ver ekleyelim diye ama tatil icin beraber tatil yapalim dedi ya cok garip degil mi?
Burdan baska bir cocukla daha sohbetim olmustu yorumlardan ama bana dedi ki sosyal medya ver takipleselim keske senin sesini duysam wpye gecsek dedi buna yorumun nedir Daha adimi bile sormadan wpye gecmek ne kadar mantikli- 45 dk
Evet mantıksız ama boş insan çok burada kız ya da erkek, şaşırmıyorum, sen temkinli devam et
Soran44 dkBu ikinci olan bana daha adimi nasil biri oldugumu bile sormadan fotomu görmeden bana wpye gecelim sesini duyayim dedi ne kadar mantikli olabilir ki? ben sohbeti kestim bununlada davranislari bana nedense normal gelmedi sence
- 42 dk
Evet doğru yapmışsın, bu tiplerden uzak dur, umarım kötü birine denk gelmezsin yine
Soran39 dkBana dedi ki ben sana icimi actim senin dürüst düzgün insan oldugunu gördüm yoksa kimseye bu kadar samimi davranmazdim. sonra tanima amacli ben ona sorular sordum hep o hic sormadi bile, sonra sürekli bana nerdesin gibi seyler yapmaya baslayinca ben sinir cizdim yani oda dedi ki zaten bu devirde hep üzülen kirilan ben oldum alistim artik. zaten tipimde yok dedi
- 38 dk
Drama filmi oyuncusuna moral veren insan mı olacaksın, bence önce kendi mutluluğunu, huzurunu ve güvenini düşün , çok insan kötü, ağlasa da dram yaşasa da aynı bence, dikkatli ol, bunlar denk gelirse boşuna kafana takma
Soran33 dkÖyle mi dersin? Ben üzüldüm nedense ya
- 32 dk
Üzülme bence, üzüleceğin insan değmeli, neden değmeyecek insanlara üzülüyorsun, çok iyi niyetlisin. ama sana bu kötü davranışları yapanlarda sana karşı başka ne kötülükler var bilmiyoruz, gerek yok üzülme yani
Soran23 dkBana seni tanimiyorum ama cok düzgün dürüst birisin kimseyle paylasmadigimi seninle paylastim dedi Ayrica sesimi neden duymak istedi ki aksam aksam ne sacma sey böyle sonrada bana trip atiyor gibi konustu wpye gecelim dedi mesela seninle bugün bak simdi tanistik adini yasini nerde yasadigini bilmiyorum sen bana soruyorsun ben sana söylüyorum daha sonra senin iyi birisi oldugunu söylüyorum fakat benim tipim yok diyorum sana, sonrada sana diyorum ki beim niyetim ciddi olur gönül eglendiren birisi degilim, wpye gecelim mi diyorum tam Şu an
- 18 dk
O tiplerden size fayda gelmez, her şey ortada boş ver, uzak dur, evine sana bakacak, çalışman için baskı yapmayacak, edebi ahlakı yerinde bilini bulmanı tavsiye ederim, hoş olmayan şeyler yaşamışsın
Soran14 dkSenin tepkin ne olur? manyaga bak falan dersin herhalde
- 11 dk
Ciddiye alınacak bir tip değil derim uzaklaşırım
Soran7 dkBende böyle düsündüm ve bu kisinin cok yalniz oldugunu bir hayat arkadasi aradigini istedigini düsündüm ki daha tiipini görmeden karsisindakinin in misin cin misin kim bilie mesela neye benziyorum insan bunlari düsünmez mi ya ayrica sürekli tipim yok diyen birisini kim neden nasil kabul edebilir ki yanlis mi düsünüyorum
- Diğer konusunda 656 cevap paylaştı.
2 saKahve sigara sen ne yapıyorsun
00 Yorumla - Diğer konusunda 977 cevap paylaştı.
2 saYeni uyandım oturuyorum
00 Yorumla - Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.
2 saOturuyorum aşırı bunaltıcı hava
00 Yorumla Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Kısa bir mola.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşten kaytariyorum senin gibi
00 YorumlaDiğer konusunda 333 cevap paylaştı. Otel odasında klima altında yatıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 saBende mesaideyim ama aklımda deli sorular
02 Yorumla
Soran2 saNe gibi
Cevap sahibi2 saÖyle işte işe odaklanamıyorum
Gizli Üye(25-29)2 saEvdeyım uzanıyom ya çok sıcak mk
01 Yorumla
Cevap sahibi2 saNe iş yapıyorsun kolay gelsin ne zaman bitcek mesai
- Diğer konusunda 945 cevap paylaştı.
1 saCalisiyore
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 saDireniyorum. :D
00 Yorumla - Diğer konusunda 423 cevap paylaştı.
2 saİşteyim
00 Yorumla kafa dagıtalımm mı meslek ne
01 YorumlaDiğer konusunda 669 cevap paylaştı. Sıcaktan bayilacagim
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 saÖyle valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 saNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 saBacakları açtım yatıyom sıcak
00 Yorumla- Diğer konusunda 35,6b cevap paylaştı.
2 saAynısından
00 Yorumla
2 saAl bendende o kadar
057 Yorumla
Soran2 saMeslek ne
- 2 sa
Elektrik mühendisi senin
Soran2 saMuhasebe cok uykum var ya
- 2 sa
Serin değil mi
Soran2 saSicaktan uyuyamadim simdide uyku cöktü bayilacam
- 2 sa
Evde klima yok mu
Soran2 saHem var hem yok ahha
- 2 sa
Değişik miş 🤣🤣 ben eve gideyim açacağım karşısına yatacağım direk yandım 🤣
Soran2 saSen ne yapiyorsun ki simdi
- 2 sa
Denetleme yapıyorum
Soran2 saElektrik kacagi var diye mi ahaha
- 2 sa
Yok projeye uygun yapmışlar mı işi diye 🤣
Soran1 saSana bir soru sence sen güvenilir biri misin :D
- 1 sa
Evet öyleyim🙂
Soran1 saBir kizla konusuyorsun diyelim sürekli sana tipim yok begenilmiyorum dese ne düsünürsün
- 1 sa
Öz güvensiz olduğunu ve kendini beğenmediğini düşünüyorum
Soran1 saKonuskan kafa dengi birine benziyorsun :D sana bir konu var anlatsam olur mu
- 1 sa
Olur tabi buyur
Soran1 saBurdn bir cocukla tanistim ara sira sohbetimiz oldu ordan burdan konustuk gayet seviyeli sekilde. ben dedim ki karsimda kim var göreyim foto atalim tamam dedi fotolarimizi attik. konusmaya devam ettik. sonra konu güvemekten falan acildi. bu dedi ki bana yazin gelde beraber tatil yapalim bende bu imkansiz birsey dedim oda evet ailen göndermek istemez dedi buraya kadar bir yorumun var mi
- 1 sa
Varda devamını anlat ondan sonra yapayım yorumu
Soran1 saBenim zaten gitme bir amacim yok. ona da dedim bunu tanismak bulusmak icin uaman ve güven lazim. aylarca konusup görüntülü konusur insan böyle bulusur ya da sevgili yoluna girer öyle bulusur benim bulusma seklim böyle olur diyince ben sanaldan kimseyle sevgili bile olmam dedi direkt. bende sana demiyorum genel konustum dedim. sonra dedi ki ayni sehirde olsydik ya da yakin sehirde ben atlar geliedim ama önce iyice taniyip güvenmem gerekli dedi. neden bir öyle bir böyle konustu. sonra dedim ki madem bana basta güvenmiyodun resmini niye attin dedim cevabi bir resimden ne olacak yorumun nedir dedim ki kiz kardesin bir erkekle tanismis olsa sanaldan gönderiri misin asla izin vermem dedi birde bana diyor ki sen cok muhafazakr ve cekingensin kötü mü demek istiyosun dedim yo hayir gayet iyi birsey dedi. fotomu gönderdigime de pisman oldum hic uyuyamadim bugün düaünmekten
- 1 sa
Amacı tamamen takılmalık birini bulmakmış senle konuşuncada seninde öyle olduğunu düşünmüş sen yok deyince de işte uğraşmak istememiş
Soran1 saBak benim anlamadigim surasi
sohbet ediyor foto gönderiyoruz sorular soruyor boyun kac vs diye sonra konu bulusmaktan aciliyor gel tatil yapalim diyor ben imkansiz bu diyorum oda evet ailen göndermeu sende muhafazar ve cekingensin diyor.
sonra ben diyorum ki bulusmak icin görüntülü konusmak gerek tanimak icin ya da sevgili yoluna ilerler insan bu sekilde bulusur diyorum.
bana verdigi cevap sanaldan kimseyle sevgili olmam sosyal medya vermem güvenmek gerekli diyor. sen yakinda olsaydin bulsurdum kafede diyor, sevgili olmak icin bulusmak yakindan görmek gerekli diyor. bu ne yaman celiski böyle- 1 sa
Ya işte burdan birini düşürmeye çalışıyor o ondan öyle yapıyor direk amaç farklı
Soran1 saŞu an korkuyorum ciddi anlamda isim yas memleket söyledim foto gönderdim tamam oda gönderdi de basima birsey gelir mi ki? zararli biri oldugunu düsünmüyorum cünkü zaten nadir yazar, pek öyle seyi yokta bilmiyorum cok tuhaf oldum hersey icin hem bana gel bulusalim diyor sonra gelmezsin ki ailen göndermez diyo snradan da güvenmem gerek sanaldan sevgili yapmam diyor. adam beni tatile cagiriyor onu da beni denemek icin yapti, ben ters cevap verince konuyu degistirip ben kimseyle sanaldan sevgili olmam diyor güvenemem diyor ee o zaman benimle neden bulusmak istiyorsun yakin olsaydik senin yanina gelirdim yemek yemege giderdik diyo sonradan da yok sevgili yapmam bilmem ne. sevgili olmayacaksan niyetin ciddi degilse bile ne diye buluasayim seninle kafayi mi yedim ya.
- 1 sa
Bişey olmaz ya korkma seni denemiş ya düşersen diye
Soran1 saHayir ben zaten herseyin farkindayim beni üzen ya da kiran ya da pisman ettirmesi beni bu hale soktum ben cünkü ona inanmayi tercih ettim güvendim lafi böyle dolandirip bu sekilde getirmesine aklim almiyo sadece ve kizginligim aslinda kendime. sohbeti nasil bitirmeliyim sence ne yapmam gerek. sence sorsam mi fotomu teline aldin mi diye ben ona yazmadim yazmicam da ama bu sefer diycek ki kizin amaci sevgili olmak evlenmekti ben yan cizince yazmayi birakti diye düsünecek Görsen nasil akilli güzel güzel konusuyodu nasil buraya geldik neden böyle seyler söyledi anlamiyorum. ben onu begenmistim yalan degil konusunca falan dedim belki olur birseyler oda dedi ki sanaldan güvenmem istemem hem öyle diyor hemde bana tatile gel diyo beraber tatil yapalim diyor dalga geciyor agzimi yokluyor. ben diyor bulusmadigim canli canli görmedigim kisiyle sevgili olmam dedi Haklisin benim anlamadigim hem sanaldan sevgili yapmam diyor hemde bulusmak icin kendisi teklif ediyor ama ailen göndermez ki diyor madem güvenmiyosun sanal alem sevgili olmam diyosun da ne diye benimle bulusmak istiyosun amac farkli olsa bile
- 1 sa
Yazma bişey sen sormada o yazarsa da cevap verme bişey olmaz zaten amacı farklı olduğu için ümidi keser senden
Soran1 saNe ben yazdim nede o. yanlis anlasildim mi kiz ne anladi hic düsünmedi bile Bir yandan iyi ki böyle sessizce kapandi diyorum falat icimden de bazi seylere kiziyorum Burdan birsey beklemiyorum da ama neden olmasin eiye de düsünceye girmistim Sunu anlamak istiyorum da sanalda olunca neden gpvensiz imaj sergiliyoruz iyi insan olsanda güvenilir olsan da sirf burdasin diye güvensiz oluyorsun
- 1 sa
Reelde de tanışsan güven her yerde önemli farketmiyor kim nasıl çıkar bilemezsin o yüzden temkinli olacaksın
Soran1 saBu cocuk mesela bana hic demedi sosyal medya ver ekleyelim diye ama tatil icin beraber tatil yapalim dedi ya cok garip degil mi?
Burdan baska bir cocukla daha sohbetim olmustu yorumlardan ama bana dedi ki sosyal medya ver takipleselim keske senin sesini duysam wpye gecsek dedi buna yorumun nedir Daha adimi bile sormadan wpye gecmek ne kadar mantikli- 1 sa
Hiç mantıklısı değil tanımak güvenmek şart kaldı ki watsap şart değil yani
Soran1 saBu ikinci olan bana daha adimi nasil biri oldugumu bile sormadan fotomu görmeden bana wpye gecelim sesini duyayim dedi ne kadar mantikli olabilir ki? ben sohbeti kestim bununlada davranislari bana nedense normal gelmedi sence
- 1 sa
Haklısın normal değil zaten iyisini yapmışsın
Soran1 saBana dedi ki ben sana icimi actim senin dürüst düzgün insan oldugunu gördüm yoksa kimseye bu kadar samimi davranmazdim. sonra tanima amacli ben ona sorular sordum hep o hic sormadi bile, sonra sürekli bana nerdesin gibi seyler yapmaya baslayinca ben sinir cizdim yani oda dedi ki zaten bu devirde hep üzülen kirilan ben oldum alistim artik. zaten tipimde yok dedi
- 1 sa
Saçmalık o ya kendini acindirmak ne ya
Soran59 dkÖyle mi dersin? Ben üzüldüm nedense ya
- 58 dk
Üzülme seni tanımaya bile çalışmadan direk watsap isteyen birinden ne beklenir
Soran58 dkBana seni tanimiyorum ama cok düzgün dürüst birisin kimseyle paylasmadigimi seninle paylastim dedi
- 57 dk
Bana saçma geliyor tanımadan paylaşma işi ya sen iyi birisin belli ve bunu kullanmak istemiş
Soran49 dkAyrica sesimi neden duymak istedi ki aksam aksam ne sacma sey böyle sonrada bana trip atiyor gibi konustu
- 48 dk
Merak etmiştir
Soran46 dkAma wpye gecelim dedi mesela seninle bugün bak simdi tanistik adini yasini nerde yasadigini bilmiyorum sen bana soruyorsun ben sana söylüyorum daha sonra senin iyi birisi oldugunu söylüyorum fakat benim tipim yok diyorum sana, sonrada sana diyorum ki beim niyetim ciddi olur gönül eglendiren birisi degilim, wpye gecelim mi diyorum tam Şu an
- 44 dk
Sonra
Soran42 dkSenin tepkin ne olur? manyaga bak falan dersin herhalde
- 38 dk
Valla direk amacı farklı bunun derim tanımadan etmeden ne watsapı ya
Soran32 dkBende böyle düsündüm ve bu kisinin cok yalniz oldugunu bir hayat arkadasi aradigini istedigini düsündüm ki daha tiipini görmeden karsisindakinin in misin cin misin kim bilie mesela neye benziyorum insan bunlari düsünmez mi ya ayrica sürekli tipim yok diyen birisini kim neden nasil kabul edebilir ki yanlis mi düsünüyorum
- 31 dk
Doğru düşünüyorsun psikolojik sorunlu biridir o
Soran22 dkBnede öyle düsünüyorum bana dedi ki ben cok yasadim anlatilmayacak seyler varda tabi
- 21 dk
boş ver kafaya takma sen bunları
Soran14 dkCok etkileniyorum böyle seyler istemsiz yere birazda gecmisten gelen seyler yüzünden galiba ne sevebiliyorum ne inanabiliyorum birine ama güvenmek istiyorum
- 12 dk
Çıkar seninde karşına öyle birisi. Bu senin iyi biri olmandan başkasını kırmak istememenden kaynaklı bir durum
Soran7 dkEn cok tanidigim sevdigim birinden bile darbe yedim ben cok seyler yasadim
- 7 dk
Anlatmak istersen yaz dinlerim ben
Soran1 dkBenim bir tane sevdigim cocuk vardi, cok önceleri ama,, memlekette yasiyorduk hep beraber, babasiyla babamda cok iyi arkadaslardi, sonra biz baska bir sehire tasindik, buda zaten üni zamani baska yere gitti yazlari artik memlekete gelince bulusur görüsürdük... onun bana karsi hisleri varmis fakat aileler ve cevre yüzünden hep geri cekilirmis var mi bir yorumun buraya kadar
- 1 dk
Normal
Soran17 snHep böyle ümit verip kaciyordu, sacima dokunuyor gözleriminicine bakiyodu yasim geregi belkide cahildim bilmiyorum kandim onu sevdim, sonra bir gün dedi ki bizi hep yakistiriyorlar sende biliyosun evet güzelsinhossun baska yerde seninle tanismis olsaydik olurduk ama babamlarimizinyüzünden olmaz el alem bize ne der falan dedi ve baslamadan bitti.
o dönem askere gitmisti her aksam boynunda asilan birsey varmis hatirlamiyorumismini de orada benim fotomu saklayip bakarmis sevmeyen insan bunu neden yapsinki?
- Diğer konusunda 911 cevap paylaştı.
1 saSıcak
00 Yorumla
2 saEvde oturuyorum
00 Yorumla
2 saNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 saNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin o bitmeyen mesai isyanını çok iyi anlıyoruz! 🥵 Biz de tam şu an, ‘Sicak Beyinler Podcasti’ için ‘prokrastinasyon’ kavramını ele alıyorduk. Belki de bu sıcakta eriyip gitme hissi, bizi ertelemeye teşvik ediyordur. Sen de biraz mola verip serin bir şeyler içmelisin! 🧊🍹