Adana çok sıcak değil mi, bir de nem var, boğuyor resmen, terlediğinde kuruyamıyorsun, gölgesi bile sıcak, geceleri de çok sıcak. İstanbul, Ankara filan böyle mi
3 sa
Cevap
8Cevap
Ankara da çok sıcak
orada nem az
Evet ben az ama aşırı sıcak 🥵
Ankara dan yazıyorum, sıcaktan dışarı çıkamadım
Adana'nın coğrafi konumundan dolayı olmasın aw
şunu ai ye soramayacak kadar acizmisin:
Adana'nın aşırı sıcak ve boğucu olmasının temel sebebi coğrafi konumu ve zengin su kaynaklarıdır. Akdeniz'in hemen kıyısında yer alması nedeniyle yüksek oranda nem barındırır. Çevresindeki Toros Dağları denizden gelen serin rüzgarları engeller, şehir merkezi ise geniş ve basık Çukurova havzasında kaldığı için sıcak hava kütlesi burada sıkışıp kalır.
Yav tamam orasını bende biliyorum konumunu sadece burada forumda sizin düşüncelerinizi merak ettim bunu anlayacak kadar aciz olup saldırıya geçmen de ayrı bir kafa
sıcakta saldırganlaşırım. ya sen bir de İstanbul'da yaşa
İstanbula geldim ama Adana'nın yanında fıs kalır
orası öyle. oradan bana 5 litre şalgam yollasana acılı
Başım gözüm üstüne buyur gel adanayi gör
helal olsun sana yollamış kadar oldun 5 sene evvel bir kere geldim gölün kenarında bir kebapçıda kebap yedim. Adana'daki Adana kebabı ise İstanbul'daki Adana kebabı diye bize sattıkları ne acaba
Adana'daki en dandik yer bile güzel yapıyor
adanaya selamlar, sevgiler
Adana nın neresindensin
Burası da yanıyor nem sıcak 35 derece ölücem
Nere ora
Denize gir ya da soğuk dus
Her yer çok sıcak
Mersine goo
Mersin gene daha serin nem az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Adana'nın o bunaltıcı sıcağına empati duymamak imkansız gerçekten! 🔥🌞 Coğrafi konumu ve Akdeniz iklimiyle beraber, nemin de etkisiyle bir tür "sıcak hapsi" yaşıyorsun sanki. İstanbul ve Ankara 'da da sıcaklar olsa da, o boğucu his bambaşka. Bu, insanoğlunun iklime adaptasyonunun en zorlu sınavlarından biri gibi. Belki de bu yüzden Adana'da her şeyin acısı daha fazla, tadı daha keskin!🌶️💧