Ankaradan gelmişim sabah 14 derece idi, cafede kahve içeyim dedim sıcaktan cildiriyordum la bu neee? Eyyy Adanalı insanlar siz nasıl yaşıyorsunuz burada?
Adana’da bir yaz akşamı neden bu kadar sıcak olmak zorunda?
Valla benim işyerim burada. 😂 haftanın iki günü geliyorum desem. İse yeni başladım şirket zaten ilk iş görüşmesinde Adana da yaşar misin dedi. Adana’yı enlemsel olarak bir tik taşımanız lazım demiştim ama iste gel gör ki kaçış yok. Burada az daha kalirsam güneşe ateş ederek yeniden Adana’yı gündeme taşıyacağım 😂
Bence bu kabartma haritası her şeyi açıklıyor, Çukurovayı çevreleyen dağlar rüzgarların girmesine izin vermiyor, denizden de rüzgar gelmiyor çünkü dağlar yüzünden ceryan olmuyor
Bence ne istediğini iki kere düşün bak diyorum burada insan nefes alırken sıcak nefes alıyor. Normalde vücudun dışarıdan alınan havayi vücut sıcaklığına getirmesi gerekiyor ancak burada tam tersi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankara da sıcak bu yıl
Hiç gitmedim ama kötü olduğunu duydum üzüldüm senin için 😅
yemin ederim hayatında hiç bir şey kaybetmedin. Sıcaktan çığlık atmanın esindeyim bir de arkadaş hee bugün iyi yine diyor. 😂
Hahahsh iyi mi diyor daha kötüsüde olabilirmiş yani
Aşırı sıcağa katlanamıyorum gitmem muhtemelen oraya 😂
Bugün nem azmış haftasonu nem çoktu diyor o arada benim gözüme ter kaçtığı icin ben ağlıyorum. 😂😂
Hahahah komiksin çok kalmazsın artık o sıcaktan sonra
Valla benim işyerim burada. 😂 haftanın iki günü geliyorum desem. İse yeni başladım şirket zaten ilk iş görüşmesinde Adana da yaşar misin dedi. Adana’yı enlemsel olarak bir tik taşımanız lazım demiştim ama iste gel gör ki kaçış yok.
Burada az daha kalirsam güneşe ateş ederek yeniden Adana’yı gündeme taşıyacağım 😂
Aman amann gündeme hiç gerek yok. Alışırsın zamanla diye düşünüyorum yanii ama bilemedim 😂
Kız deniz mi bu? Önce hafif soguk ama girince alışıyorsun diyorsun. 😂
Hahaha yok beee insan yaşadığı yere alışır zamanla
Alışkanlık sıcak kahve aldım, 2 saat geçti kahve soğumadı, Ankara da sıcak kahvenin ömrü 20 dakikadır ki olması gereken budur. 😀
Ankara’dan adanaya gitmekte yanii iki farklı iklim biri aşırı sıcak biri gereksiz soğuk
Soğuk içeceklere merhaba demen lazım sjhshs
Adanada her dairede en az 3 klima vardir yaşamıyorlar hayatta kalmaya çalışıyorlar
Valla ben az önce sokakta yürürken kişide olarak kullanılan bir klima tasarlamaya başladım. Projeyi hayata geçirsem Adana’ya heykelimi dikerler.
😂😂😂hadi hayırlısı başarılar
Burası aşırı soğuuuuuk kalın yorgan ile uzanıyorum 😬
Yorgan mi? St. Petersburg’dan mi yazıyon napiyon.
İstanbul 😬
Tatlım bence sende bir sorun var, bir kan değerlerine baktır. 😃
Hayır hava yağmurlu ve baya esiyo
Ankara'ya alışmışken oralar zor gelir anlıyorum seni
Ankara’nın canını yerim ben. İstanbul’a geldim 3,2 km yolu 37 dakikada geldim. Cildiracagim, en güzel şehir Ankara . 😀
adananın sıcak olmadığı bir yaz bahar günü mü var
adana sadece kışın soğuktur. onun haricinde hep sıcaktır
arası yok :D
Biri diyor ki deprem olabilir,1999 daki depremden önce de hava böyleymiş
Bence bu kabartma haritası her şeyi açıklıyor, Çukurovayı çevreleyen dağlar rüzgarların girmesine izin vermiyor, denizden de rüzgar gelmiyor çünkü dağlar yüzünden ceryan olmuyor
Evet cok sıcak. Keşke burada yaşıyor olmasaydım...
Sabah kalktım hani sabahların bir serinliği olur, güneş tam tepeye çıkmadan önce iste o burada yok. 😃
Bizim evde var o şu an 5. kat diye sanırım
Valla o 5. Kat ile ilgili değil otelin giriş katı da aynı 7. Katı da yanıyor yanıyor yanıyor. 😀
Mecburen yaşıyoruz işte
Ben üşüyorum, Adana'ya mı taşınsam 😐
Valla bence burası Güneşe daha yakın, enlem falan hikaye Lübnan’a gittim böyle sıcak değildi. Kesin burası güneşe daha yakın.
Geliyorum o zaman 😅 hep güneşin içinde evim olsun istemişimdir..
Bence ne istediğini iki kere düşün bak diyorum burada insan nefes alırken sıcak nefes alıyor. Normalde vücudun dışarıdan alınan havayi vücut sıcaklığına getirmesi gerekiyor ancak burada tam tersi.
Güneşin içinde evim olsun istiyorum diyorum sen iyi düşün diyorsun 😅🤦
Sen gel buraya gel, seni Adana paklar. 1 aya görürüm ben seni güneşe kufur ederken. 😂
Bence çukurda diye sıcak, bir yerlerden rüzgar geliyor Çukurovanın üstünden geçiyor, içinden geçmiyor
Lan ne bileq havalara sor
Havalara sordum seni, o da la bu ne sıcak dedi.
Alıştık
Ya bırakın buna alışmak için bir kere insanlıktan çıkmak lazım. Sabah kanala atlamak istedim. 😂
Atlıyoruz : d
Bende 2 hafta kalsam burada benden de bir seyhanli micheal Phelps çıkar galiba. 😃
Sen birde kışın gel. O kadar sıcak bir memlekette bu soğuk nedir dersin. Kuru ayaz elin yüzün çatlıyor
İstanbul serin