Hayvanlar konuşuyor olabilseydi insanların neyinden şikayet ederlerdi?

(Argo yasak! ) Teşekkürler
Hayvanlar konuşuyor olabilseydi insanların neyinden şikayet ederlerdi?

(Argo yasak! ) Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Hayvanlar konuşabiliyor olsa, ki bence kendi aralarında bir iletişim var. Ve hata yaptıklarında insanlık yapma diyorlardır ( tıpkı bizim hayvanlık yapma dediğimiz gibi) keşke hayvan olabilsek!
😀 insallah oluruz bir gün hayvan 😂👏👏
Ben kedi olmak istiyorum ekmek elden su gölden: D dün mesela kendime mercimek çorbası yapıp, kedime karides yedirdim. Maması bitmişti gitmeye de üşendim. Bazen diyorum o mu benim kedim ben mi onun insanıyım çözemiyorum ama benden zeki ve iyi hayat sürdüğü aşikar 🤣
Ama bazı kediler de dışlarda kalıyor. Bakalım senin sahiplenen olur muydu 😂
Aklıma bu geldi 🤣🤣🤣🤣🤣
İnsta yok açılmıyor 😂
Valla kedi kaderi bile semtine bağlı benim dükkanım mevkisi yüksek bi yerde tavuk ver yemez mama ve ıslak mamaya alışık kedi olmak bile kader benim dükkanda 12 tane var 😃
Açılı açılır bak ona mutlaka bakmalısın 😂😂
Prensesler gibi yaşıyorlar desene 😀
Açılmıyor Instagram lazım. Benim yok sıkıntı resim at Bari merak ettim 😀
Resim değil video da umarım YouTube de vardır efsana ama 🤣🤣
At ona bakayım
Öyle ama çuval dakine üzüldüm be şimdi 😀
Coğrafya kaderdir 🤣 ailede kadermiş. Neyse ki veterinerin varlığından haberdar amcam ahhahss
Ona şükür tabiki. 😀
Bu videoyu instada ararken kaydettiğim bazı videolsrs denk geldim. Rusyada askılıkla kısa bir hayat hikayesi anlatan sanatçı var izledin mi onu
Yok izlemedim 😀
Acıcam Instagram da üşenmekten açamadım 😀 burayı da keşfedince
Bekle sana onu da youtube de bulursam atim
Bende de orjinali yok zaten foto vs gibi paylaşim yediğim ekmeği, yemeği paylaşim bana göre değil adımı gibi sahte ama sayfa takibi için kullanıyorum
Evet. Ben şifreyi unutmuştum. Sonra gitti öyle. Ha bugün ha yarın derken kaldı.
Buldum belki biliyondur ama ne zaman denk gelsem hiç izlememmiş gibi izlerim
https://youtu.be/6rTlIiM0VJk?si=zbS24uLp-SYHg18_
Bunu YouTube de izlemiştim. Çok iyi bu 😀
Aynen yaratıcı ve kısa bir hayat filmi tadı veriyor
Evet bunun böyle bir de erkek versiyonu var 😀
Onu görmedim. burada kadını elde etmek için ilgi sevgi verip elde edip ruhunu okşayıp başladıktan sonra kaybolan bir erkek gördüm (günümüz ilişkileri)
Evet onu bende gördüm. Ne kadar komedi gibi dursada.
Büyük konuşmak istemem de ne insanlar zor ne de ilişkiler zor. Her şey basit aslında hata körü körüne bağlanmakta.
Kız diyor ki 170 boyum var 190 dan aşağı olmaz 190 bulup karakterini, iligisini ona vereceği değeri hiçe sayıp 1.90 boya kanıp evlilik yapıp boşanıyor sonra ( erkekler şrfsiz oluyor) iyi de tamam boy takıntın var eyvallah saygı duyarız. Ama karakteri de analiz et yani ülkede 1.90 boyunda tek kişi o değil mk
Milyon türde insan var. Başta sana köpek olur bağlar istediğini alır. Sonra seni köpek eder yani demem o ki analiz ve empati çok önemli yetenektir. Bunu başaran hayatın% 80 ine sahiptir
İşte bazen umulduğu gibi olmaz. Herkesin yaşantısı ve yaşadığı şeyler farklıdır. Bilemeyiz.
Bu post niye dertleşmeye döndü anlamadım hahdjdjd kusura bakma ya 🤣🤣🤣
😀 bilmiyorum senle konu konuyu açıyor hep
Hoşuma gitmiyor değil aslında sitenin 13..14 yıl öncesini hatırlatıyor bana ama trol soru çok oldundan cevaplarım da ona göredir pek taktığım yer değil son 5 yıldır falan
😂😂 fırına gmre cevaplar değişebilir.
Duruma göre
Bende öyle nabza göre şerbet gıdamı alırı keyfime bakarım yani farklı bir amaç güddüğüm yok zaten aktif kullanıcı değilim son 2 yıldır arada canım sıkılır girer dalgamı geçer çıkarım aslında senin sorular bana hiç uymuyor biliyor musun ahhahshs
Hahaha yok ya öyle mi 😀 bence çok güzel sorular
Soru güzel argo yasak ya ondan hani hak edene şiir yazılmaz a koyarsın ya o yüzden dedim yerinde olan küfür şiirdir Can Yücel abimi rahmetle anıyoruz 🤣 senin yorumuna denk geldim bugün yazım dedim vazgeçtim
Yok bende yasak. Cevaplar ayrı ayrı zaten. Argoluk durum da yok. O şiirler hak edilen yerde yazılsın 😀
Nekadar kaba, saygısız , doğayı mahveden yürlet oldupumuzu aöylerletdi
Buna bende inanıyorum 😀
Zorbalıklarından, yaşam alanlarını pisletmelerinden ve maalesef deneylerinden sanırım 🤦🏻♀️
Bu sıcak havada 2 kap su koyamıyorlar cimri develer sizi derlerdi herhalde jddndj
(Kapımızın önüne bir kap su koyalım arkadaşlar)
😀👏👏👏👏 duyarlı davranış. Bu havada kaynar ama hiç yoktan iyidir.
Saçma oluşları ahlaksız ve cani oluşlarından bahsedebilirlerdi
O değilde ne ifşalar patlardı özellikle köpekler neler neler anlatırdı.
Mal bize yemek veriyor ne ahmak yaratıklar...
Doğu bölgesindeki eşekler...☠️
Ne derlerdi tahminen 😀 onlara çok yük bimdirdiler çok söverlerdi
Küfürse yazma tabi
İnsanların gerçek şeytanlar olduğunu konuşulardı.
Bencilliklerinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bence hayvanlar en çok şu doymak bilmez iştahımızdan şikayet ederdi 🌍. Hem yaşadıkları yerleri alıp, hem de kendi hallerine bırakmadığımızdan yakınır, "sizin bu insanlık nereye gidiyor?" derlerdi herhalde 😔. Bir de bizi ne kadar çok konuştuğumuz için eleştirirlerdi, azıcık sessiz olun diye 🤫. Aslında haklılar, değil mi? 🐾