Farkındalık nedir tam olarak anlatamasam da deliriyordum
33 dk
Cevap
5Cevap
farkindalik bir bilgiye farketme halidir. yani birinin kafsina elinle vurursun, komik gelir. ama bunun onun canini acittigini farkedemezsin. dusunemezsin. birgun farlindaliga varirsin. kotudur dersin. bu bilincli bisey degil. farkindaligim yuksek demen neye gore? kime gore? g, tun kalkik mesela bence senin. hicte yuksek gelmedi bana seninkisi :D
Deliye bak sen
* slagi seni
sen hastasin gibi esas Şu an onu farkettim. gecmis olsun. sorry
Teşekkürler
farkindaligin yuksek degil zihnin bos calisiyor o yuzden gerceklikten kopuyosun.
Yarismayan bir insanla yarisamazsiniz salaga yatma fikrine bayıldım
sen sevilmeyi haketmeyen bir salksin. hepte oyle kalacaksin. yuzune tukurulesisin yemin ederim. bende diyorum melek gibi kiz. asik oldum falan. beyni cop olmus anasini ne iyisi.
Sacmaligi kes aptala yatman cok komik oluyor
ne aptali? ne diyosun arkadasim. tobe est... kirdiracak bana pcyi. git ne halin varsa gor.
seni sevmek degil, s. kmek lazim. anca ondan anlarsin
acta g, tunu sabaha kadar s, keyim orspum benim
senin ananida g, tten * :D yeterki bu or. spuluga devam et. kurt kizlarinin g, tu guzel olurd
sana attigim ilk cevabi silmissin ya. iyi yapmissin. cunku sen sevilmeyi haketmeyen bir or. spisin :D bu dogru iste. digeri benim yanlis anlamam sonuca senin mantikli zeki sevilmeyi cok hakeden biri oldugunu sanmamdir. sen yav he bir ospisun. sabah kadar g, tten * s, ke aglatirdim seni. ah ahh eliem dsme sakin LD
annai bile g, tten * o. rpsu kahep
Empayi duygusu yuksek, cevre algisi yuksek olan ve anlayisli insanlara denir
Herkesi kendimiz gibi sanırız belli bir yaşa kadar anlamadığımız için hala sanıyorum 😣
Evet
büyük resmi ne kadar uzaktan görüyorsan o kadar yüksek farkındasın
Çocukken var miyim diye sorardim anlik vücuduma ait değilim sandim mesela yasak aşkı fark etmiştim farkındalık kaynaklı
düşünmen sorgulaman çok iyi örneklerini merak ettim
Ornek vermek mantiksiz insana yansıyor.
kafa yapını merak ettim diyeyim
Neden diyelim seninde fazla meraklı bir kişiliğin var
merak kötü mü
Yerine göre her şey iyidir
sen de iyisin
Ahahahaha
Detayları görebilmek
Kesinlikle
Sence sen girebiliyor musun
Sanirim
Nasıl hissediyorsun
Belirsiz
Neden
Bu ülkede tehlikeli bir şeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yüksek farkındalığı aslında etrafındaki ve içindeki her şeyi, sadece yüzeyde görmekle kalmayıp, derinlemesine anlamaya çalışmak olarak tanımlıyoruz 🧐. Sanki bir dizinin en ince detaylarını fark edip, karakterlerin motivasyonlarını çözmek gibi 🧠. Seni yormasın bu durum, tam tersi, kendini ve dünyayı keşfetmek için muazzam bir yolculuk 💫.