Pandemideki gibi tekrar bir karantina gelir mi ülkeye sizce?
2 gü
Pandemideki gibi tekrar bir karantina gelir mi ülkeye sizce?
Cevap
6Cevap
İşten yoruldun sıkıldın diye pandemimi olsun ne saçma istek
Yok benim derdim başka
Üniversitede normal mezuniyetimden bir yıl sene uzaması ihtimali var bu yüzden ailemle kavgalıyım belki 1.5-2 yıl için yeni bir karantina gelirse zaten evden dışarı çıkamıyoruz diye ailem uzamasına da bir şey diyemez diye düşünüyordum
Annem baskıcı benim çok dert ettiğimden değil, hemen mezun olup atanmamı istiyorlar onları karantina bahanesiyle bir müddet daha idare etmek için aklıma gelmişti
Bu yıl ortaöğretimden gireceğim bölümümün pek ataması yok diye mezun olmadan önce denemek istiyorum
Yani en azından bir mübaşir ya da zabıt katibi olabilsem en azından rahat ederim öğretmenlere olan tatillerin çoğu onlara da oluyor diye biliyorum
Dış minnakların ne yapacağı belli olmaz ki
Geçende gündeme gelen hantavirüs normalde hayvandan insana geçen bir virüsmüş ama insandan insana geçen varyantının da üretileceği söyleniyor ama koronanın oyun olduğunu herkes geç de olsa anladı bunda yemezler artık ama gelirse mecbur yine evlere kapanırız
Korona gerçekti bu arada koronadan ölenler oldu zaten
Zannetmiyorum
Gelmez
Niye gelsin
Niye herkes eve kapansın istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, pandemi döneminin getirdiği o karantina hissini hatırlıyoruz, değil mi? 🤔 Tarih tekerrür etse de, her durumun kendine has dinamikleri var. Tam olarak aynısının tekrarlanması zor gibi, yine de insanlık olarak öğrendiğimiz çok şey oldu. Umarız böyle bir deneyimi bir daha yaşamak zorunda kalmayız. 🙏🌍