Kişilik & Karakter Yeni bir pandemi icin hazir misiniz? nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Oncekinden aldigim tecrube ile hazirliklarimi tamamliyorum. Her gun kenara bir luppo koymaya basladim. Ya siz? 😂 Yeni bir pandemi icin hazir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben hazırım evet. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Siginak hazir yani Baris 😂
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Ben luppo stoğu yapmaya gidiyom ya ufff yine mi xcxccc 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Oyle diyorlar 🙄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Küçüklüğünde çiçek aşısı olanların maymun çiçeği hastalığına bağışıklığı olduğunu biliyor muydunuz? O aşıyı olan nesil korkmasın bir şey olmayacak 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Gecen yil 2 doz daha oldum ekstra. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok doğru hamle tebrikler bizler o virüse karşı korumalıyız. O aşıyı olmayan z kuşağı düşünsün Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Değilim hem de hiç haberleri gördüğümden beri kaşınıyorum tik başladı 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır kendimi severim hayırrrrr istemiyorum işteeee ben sosyalleşicem banane vfhbghbcvv 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Umarım öyle bir şey olmaz. Şurda ne kadar yaşıycaz zaten hayatı zindan ediyorlar 1 0 Yorumla
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Hiç hazır değilim. Lütfen yayılmadan bitsin. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kolonya stokluyorum sjsjs 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Bu o degildi sanki 😂 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bunun acıklı bir hikayesi vardı ya 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Biliyorum gorseli temsili koydum aslinda, amacim fotograftaki arkadasla eglenmek degil 😊 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Kötü bir gündü, tekrar yaşanmaz umarım öyle şeyler Yorumla nomercy7 1 yıl Umarim hocam, tam anlamiyla sikintili donemlerdi. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hazırız, kimseyle öpüşmüyorum. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl En onemli detay 😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Ağzını hayra aç lo 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Hayir olsun 😐 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok ya ben inanmıyorum. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Aman bir pandemiyi daha çekemem.. 😃 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Hiç hazır değilim, bir pandemi daha kaldıramam😪 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değilim. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. 30 koli luppo aldim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben hazırım evet.
Siginak hazir yani Baris 😂
Ben luppo stoğu yapmaya gidiyom ya ufff yine mi xcxccc
Oyle diyorlar 🙄
Küçüklüğünde çiçek aşısı olanların maymun çiçeği hastalığına bağışıklığı olduğunu biliyor muydunuz? O aşıyı olan nesil korkmasın bir şey olmayacak
Gecen yil 2 doz daha oldum ekstra.
Çok doğru hamle tebrikler bizler o virüse karşı korumalıyız. O aşıyı olmayan z kuşağı düşünsün
Değilim hem de hiç haberleri gördüğümden beri kaşınıyorum tik başladı
Hayır kendimi severim hayırrrrr istemiyorum işteeee ben sosyalleşicem banane vfhbghbcvv
Umarım öyle bir şey olmaz. Şurda ne kadar yaşıycaz zaten hayatı zindan ediyorlar
Hiç hazır değilim. Lütfen yayılmadan bitsin.
Allah korusun
Kolonya stokluyorum sjsjs
Bu o degildi sanki 😂
Bunun acıklı bir hikayesi vardı ya
Biliyorum gorseli temsili koydum aslinda, amacim fotograftaki arkadasla eglenmek degil 😊
Kötü bir gündü, tekrar yaşanmaz umarım öyle şeyler
Umarim hocam, tam anlamiyla sikintili donemlerdi.
Hazırız, kimseyle öpüşmüyorum.
En onemli detay 😂
Ağzını hayra aç lo
Hayir olsun 😐
Yok ya ben inanmıyorum.
Aman bir pandemiyi daha çekemem.. 😃
Hiç hazır değilim olmaz 😅😅
Hiç hazır değilim, bir pandemi daha kaldıramam😪
Değilim
Değilim.
Tabii, o yüzden hesap açtım.
Hayir hazir degilim.