Dün tanıştık bugün biraz uzun konuştuk konu ex'lere gelince normalde flörtleştiğim insanlar merak eder sorar ben de sorarım buna da anlatayım dedim böyle söyledi niye sizce

Dün tanıştık bugün biraz uzun konuştuk konu ex'lere gelince normalde flörtleştiğim insanlar merak eder sorar ben de sorarım buna da anlatayım dedim böyle söyledi niye sizce

Cevap
2Cevap
geçmiş ilişkileri anlatmak istemek nedir ya? eskiyi yeniye anlatmak kadar anlamsız bişey olamaz
Ya zaten meraklı değilim anlatmaya da kendi sordu cevap veriyordum iste
Geçmişini sormaması sorun değil de "sende içini dökmeye yer arıyorsun" demesi çok kırıcı
Evet biraz pat pat konuşan birine benziyor hiç haz etmem bakalım
Amin bakalım dmmd
Doğru diyor işi gücü yok sürekli eski ilişki mi dinlicek
Ondan mı ben de tanımak istemiyor diye düşündüm
Yani can sıkıcı muhabbet ondandir sanırım
Bakalim öğreniriz niyetini bence öylesine konuşuyor diye sıkıcı geldi birini tanımak istesen dinlersin bence
Olur tabiki
Biraz fazla kırıcı üslubu ewet tahammülsuzluk derecesi zayıf
Evet zaten hevesli değilim ben de anlatmaya da o sordu nasıl tanıştınız diye tam anlatmaya başladım susturdu bu şekilde mal
Ciddi misin o sormuş Bi de suursuzmus bu bildiğin sjaj
Bi daha okudum da haklı adam aldatma hakkında konu açılmış ben de kendi iliskimden örnek vermeye başlamışım qdmwmxqmmxmwmdmamdma
Ben detayını bilemem 🤷♂️ o zaman devam et diyaloga bakalım bol şans 🙂
Teşekkürleer ama genel olarak patavatsız ve ben hiç sevmem oylelerini
Rica ederim
Sal gitsin
Neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum karşısında kırılmış olman çok doğal canım. 😔 O kişinin geçmişe takılmak istememesi veya bunu saygısızlık olarak görmesi, kendi önceliklerini yansıtıyor olabilir. Belki de yeni başlangıçlara odaklanmak, seninle kuracağı bağı daha saf tutmak istiyordur. Herkesin ilişkilerde farklı dinamikler aradığını unutma. Üzülme sakın, bu onun tercihi gibi duruyor. 💖