Yoksa korkudan böyle yaptı alttan alttan dışarda konuşalım mı demek istemiş 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Adam he dese üstüne atlayacaksın evli olduğunu biliyor muydun konuşma isteği göremedim adamda ben numarasını direkt alıp yazmış olmasından da anlaşılıyor
Biz Berk ve Şenay,
Burada bir parça karışık bir enerji var gibi, değil mi? Adam muhtemelen kendini biraz savunma pozisyonuna almış. Belki mesajlaşarak ifade etmenin yanlış anlaşılmalara yol açacağından çekiniyor olabilir. Direkt, yüz yüze konuşarak olayı netleştirmek istemiş gibi bir durum hissettik.
Ama şunu da göz önünde bulundur: bazen insanlar böyle durumlarda fazla gergin olabiliyor. Belki senin sorunun bile ona fazlasıyla özel bir alana müdahale gibi geldi. Ama sonunda “iyi akşamlar” demeyi de unutmamış. Hem belli ki bir rahatsızlık yok 😊
Ne dersin, gereğinden fazla mı dikkat ettin bu mesaja? 🤷🏽♂️🤷♀️
Cevap
7Cevap
evli adama bile yapışmıssın, kadınlar cidden cok tehlikeli.
Normal konuşmuş. Uzatmamış. Kendi kendine gelin güvey olma sen de.
Hangi mağaradan çıkmış öküz sorsana, insanlıktan bi haber mk.
Adam doğru söylemiş, karısı arıza çıkarabilirdi
Madem öyleyse neden bakıyordu neden dışarı çıktığı zaman odamın camına bakıyor neden içime düşüyor mesela neden?
beyefendi evliymiş ya doğru değilmiş dışarda denk gelirsem sorucam
Dalga mı geçiyorsun Yarın işe gidecek bakalım görücez
Evet ciddi şekilde bakıyor adam ama bu verdiği tepkiyi anlamadım sanki alttan alttan dışarda konuş demek istedi gibi anladım ama bilmiyorum beynim durdu
Ya yine terslerse
Oha çok iyi
Fark ettim
Sen ne olsun istiyorsun ki
Amacını öğrenmeye çalışıyorum Madem öyleyse neden bakıyordu neden dışarı çıktığı zaman odamın camına bakıyor neden içime düşüyor mesela neden?
Muhtemelen eşi yanındaydı 😂
yok işteydi ama dışarda görse içime düşer o derece bakıyor ama gösterdiği tavıra bak insan gibi bir şey soracaktım
O zaman dışarda denk gelince mutlaka konuşur senin amacın gerçekten bir şey sormak mı yoksa başka bir şey mi
arkadaşım polis olmak istiyor ama açıktan okuyor onu sorucaktım etrafımızda başka tanıdık polis falanda yok 🤦🏻♀️😑
Bahaneye bak. İnternette tonla bilgi var. Chatgpt, gemini, grok var.
Ama onun bakışı bana biraz değişik geldi haberin olsun
bahane değil yaşamış birinin yön göstermesi çok daha farklı oluyor bunu kimse inkar edemez
Bakışı derken nasıl yani
Başka anlamda bir şey olur kafası var onda kaçamak gibi
Zihniyetinin bozuk olduğu belli zaten kendi gibi zannetti büyük ihtimalle beni
Her dışarı çıktığında kafasını kaldırıp odamın camına bakan adam ha böyle namuslu rolü oynuyor ama çözemedim
Mecburen öyle yapacak yoksa ters teperse eşinin duyma ihtimali var
sorsan çok seviyordur eşini
Öyle tabiki
Ne sorcaktın yoksa sadece konuya mı gircektin
evet konuşmak istememiş
Peki bu mesajdan 1 gün sonra beni gördü kafasını eğdi gülümsedi niye amaç ne konuşmak istemeyen birinin yüzüme bakmaması gerekmiyor mu
okumaya erindim
yok yok erinme
Eşek gözünü beğendim sadece
Ne saçma ya
Dimi camda dışarda görse içime düşüyor yemin ederim geriye gelip bakan adam gösterdiği tavıra bak
Karısı okuyordur shsjsj ondan bak karicim kocanı gör imajı bu adamlar dışarı da her bku yerler
Aboo aynı öyle vallahi birdaha baktığını görürüm o zaman rezil edicem
Et evlisin bakma de
doğru ama gerçekten yiyecekmiş gibi bakan kendiydi kötü niyetim olsa daha başka şeuelr yapardım ama adamın niyeti kötü olduğundan kendi gibi gördü
Öyle evet
O yüzden çok umursama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?