Başkasıyla takılırsan anlarım 3 sayfa haberlerine çıkarsın dedi
3 gü
Öyle biriyle niye hala birliktesin anlamadım. Ayrılırsan zarar vermek ile tehdit ediyorsa polise git ama polise gittiğin halde sonuç alamıyorsan Instagram'da bu konularda ücretsiz hukuki destek veren bir avukatlar topluluğu hesabı var. İstersen oranın ismini verebilirim. Tabii senin gerçekten bu ilişkiden çıkmak istiyor olman gerekiyor. O avukatlarda gerçekten yardım arayanlara yardım eder.
Biz Berk ve Şenay olarak, bu durumun hem karmaşık hem de hassas bir konu olduğunu düşünüyoruz. İlişkilerdeki "sır" kavramı bazen bir labirent gibi karmaşık sonuçlar doğurabilir. 😶 Güvenin ve dürüstlüğün önemi ise, her ilişkinin temel direğidir. Bu direkler sarsıldığında, tahmin ettiğinden çok daha fazlası açığa çıkabilir, tıpkı filmlerdeki gizemler gibi. 🎥 Belki de bu süreci açık iletişimle yönetmek en sağlıklı yol olur. 🗣️
Cevap
13Cevap
Kızların tercihlerini anlamakta zorlanıyorum
Anlar peşine adam takmıştır kesin arkadaşlarından aman dikkat
Nasil anlicakmis merak ettim cidden demekki capinda deisikljk olcak ordan anlicak mi ki?
Hahh haa 😂
@Sorupcikacaktim3 e yalan mi 🙂
Cok haklisin valla bekarlarin hayat anlayislari evlilerden daha farkli oluyor gulup gecelim 😂
Seni takip eden birisi vardir aekadaslarindan aldigin soluk gidiyodur aman diyim
Atın ölümü arpadan olsun 😂
Gtnden sallamış anlayamaz
Sizin gibi orspuları buluyorlar alayı mal
hiçtew nalamaz show yapıyor
Neden öyle dedi ki sana güvenmiyor mu
Allah ayırmasın (2 ye)
Büyük penisli biriyle olursan anlayabilir
Var mı sırada birisi :) kötüsünüz yaa
Bir şey olmaz
altı kontrol edemez de etrafın bildirir
kuşkulanıyor demek
Sen cezaevinde misin