Diğer Arkadaşlar 1 yıl 4 ay hapis cezası aldım. Bu cezanın yatari nedir yardımcı olur musnuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 1 yıl 4 ay hapis cezası aldım. Bu cezanın yatari nedir yardımcı olr musunuz? Arkadaşlar 1 yıl 4 ay hapis cezası aldım. Bu cezanın yatari nedir yardımcı olur musnuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deveyeyaranandiken Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl https://www.kararara.com/infazhesapla.htm 0 0 Yorumla
rubyrubbie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Öncelikle suçun işlendiği tarihe göre değişmektedir. İkinci olarak da suçun türü nedir? Bu soruların cevaplarına göre sonucu değişiyor. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 5 yıldan az mahkumiyetin yatarı yok. İlk suç ise karar açıklanmaz geri bırakılır. Para cezası ile biter 0 0 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl İlk cezan olduğu için 5 yıl boyunca ertelenir 5 yıl suç islemezsen o da silinir gider diye biliyorum 0 0 Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yatmaz bu infaz alırsın ve denetime tabi olursun 5 yıl içinde suç işlersen bu da ona eklenir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 5 te 3 yatarsın ama yatma. parasını öde çık... göğüslerin güzelse sakın hapse girme. içerdeki erkek fatmalar kendilerini tutamazlar söylemiş oluyım 0 0 Yorumla
GecelerinYargıcı2 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Suca bagli. Mesela siyasi, teror vb suclardan kaynakli cezaysa dortte uc kapali cezaevi, geri kalan ceyrek kisimda kosullu saliverilmedirDigerlerinde genel olarak yari yariya isliyor diye biliyorum, mesela 8 ay icerde gibi 0 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl şu an için yok 1 hafta açık cezaevinde yatıp denetimli serbestlik kapsamında imzaya gidiyorsun ya da evde kelepçe ile ev hapsi olur 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İtiraz sürecine girmiş görünüyor, itiraz sonucuna göre para çevrilebilir. 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. 5 yıl sesini çıkarma düşsün. 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. İstinaf'a gitmek gerekir itiraz için. 0 0 Yorumla
JAPANMOTORS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl O cezanın yatarı yok denetimli alırsın kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
https://www.kararara.com/infazhesapla.htm
Öncelikle suçun işlendiği tarihe göre değişmektedir. İkinci olarak da suçun türü nedir? Bu soruların cevaplarına göre sonucu değişiyor.
5 yıldan az mahkumiyetin yatarı yok. İlk suç ise karar açıklanmaz geri bırakılır. Para cezası ile biter
İlk cezan olduğu için 5 yıl boyunca ertelenir 5 yıl suç islemezsen o da silinir gider diye biliyorum
Yatmaz bu infaz alırsın ve denetime tabi olursun 5 yıl içinde suç işlersen bu da ona eklenir
5 te 3 yatarsın ama yatma. parasını öde çık... göğüslerin güzelse sakın hapse girme. içerdeki erkek fatmalar kendilerini tutamazlar söylemiş oluyım
Suca bagli. Mesela siyasi, teror vb suclardan kaynakli cezaysa dortte uc kapali cezaevi, geri kalan ceyrek kisimda kosullu saliverilmedir
Digerlerinde genel olarak yari yariya isliyor diye biliyorum, mesela 8 ay icerde gibi
şu an için yok 1 hafta açık cezaevinde yatıp denetimli serbestlik kapsamında imzaya gidiyorsun ya da evde kelepçe ile ev hapsi olur
İtiraz sürecine girmiş görünüyor, itiraz sonucuna göre para çevrilebilir.
Yatarı yoktur geçmiş olsun
5 yıl sesini çıkarma düşsün.
İstinaf'a gitmek gerekir itiraz için.
O cezanın yatarı yok denetimli alırsın kanka
Erteleme veya paraya çevirmedinizmi
Yok.
ne yaptin dostum
suçun ne?
Ne oldu da
Allah kurtarsin