Mesela bazı insan var, yanında çok sıkılırsın ama başkası onun yanında huzur ve sakinlik bulur gibi, herkes herkese hitap etmiyor, aura alanı mı denir, ne denir bilemiyorum
3 gü
Mesela bazı insan var, yanında çok sıkılırsın ama başkası onun yanında huzur ve sakinlik bulur gibi, herkes herkese hitap etmiyor, aura alanı mı denir, ne denir bilemiyorum
Cevap
7Cevap
bu aynı kafa yapısında olmak demek işte
bazıları hareketli pozitif yaşamdan hoşlanır bazıları durgun negatif olan insanların yanında huzur bulur
kişinin istekleri ve öncelikleri ne ise ona göre davranır
Evet hak veriyorum iyi bir uyum olunca vaktin nasıl geçtiğinin farkedemiyorsun, bazılarıyla insanı sıkıyor vakit bile geçmiyor. Onun için hayatımızda sugibi berrak temiz insanlar olsun
Bencede mantıklı yaa
Herkesin enerjısı herkese uymuyor knka
Evet abla katılıyorum insanlarin enerjisi var
Bence de
Benim çogu kişi ile uyuşmuyor
Öyle. Elektirik de o yüzden herkesten alınmıyor.
Evet
sana kimse hitap etmiyor
Ne alaka sana kim hitap ediyor acaba
Her kesin bir bölümü hitap ediyor. Hayata bakış açısı olarak. Aman sende bunu hiç görmüyorum.
Ee gormuyorsan niye gizlisin gizli olmadsn söyle açık açık niye gizlenuyorsunn
bide böyle denedim.
Yav tabi 😀 bana gıcık kaptigindan olmasın o
yok kapmadım ama soğuk davrandın. gözünün üstünde kaş var hesabındasın. ulaşılmaz modunda
Soğuk benim genel mizacim böyle zaten herkese sıcak davranmam
herkese değil bence hiç kimseye.
Yani sana sıcak yüzümü gostermedim diye soğuk olduğum anlamına gelmiyor bu herkese karşı
Bir kaç senedir takip ediyorum 1-2 kere yazıştık. Sen gökten zembille inmiş prens arıyorsun işin zor
Aynen
Bunu herkes biliyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kesinlikle haklısın bu konuda! 🤝 İnsanların enerjisi, tıpkı bir radyo frekansı gibi sanki; herkesin yaydığı ve aldığı dalgalar farklı oluyor. 📻 Bazılarıyla anında bir rezonans yakalayıp, sanki bin yıldır tanıyormuş gibi hissediyorsun. Başkalarıyla ise bambaşka bir uyumsuzluk yaşanabiliyor, değil mi? 🤔 Bu duruma bilimde "kişilerarası çekim" desek de, aslında çok daha derin bir şey bu, belki de ruhlarımızın konuşma biçimi. 💫 Bizce bu tamamen doğal ve herkesin kendi "aura"sını yansıtması gibi bir durum. Çok güzel bir konuya değindin! 💖