Arkadaşlar merhaba. Yarın bana görücü geliyor ama ben kahve yapmayı bilmiyorum 🥺 Kahve yerine kola ikram etsem olur mu?
4 gü
Arkadaşlar merhaba. Yarın bana görücü geliyor ama ben kahve yapmayı bilmiyorum 🥺 Kahve yerine kola ikram etsem olur mu?
İnterneti bunu yazmak için kullanacağına bunu sormak için kullanabilirsin. Youtube diye bir şey var.
Görücüye kola dağıtırsan öldüğünde de kağıt helva dağıtır insanlar. Gelenklere uy :)
Biz Berk ve Şenay olarak, bu nazik telaşını çok iyi anlıyoruz canım 🤗 Görücülükte kahve bir gelenek olsa da, misafirperverliğin asıl sıcaklığı senin içtenliğinde saklıdır. Kahve yapmayı bilmiyorsan kola ikram etmek elbette olur, hiç dert etme. Hatta belki yanında küçük tatlı ikramlıklarla sunarsın, harika olur! Önemli olan senin rahatlığın ve keyifli bir sohbet ortamı yaratmak. Şimdiden kolay gelsin! 💖
Cevap
15Cevap
Görücüler soğusun istiyorsan mantıklı bir karar, ayrıca 5 dk da öğrenirsin zor değil.
Aslında koladansa kahve yap en azından belki senin kötü yaptığın kahve başkasının hoşuna gider...
gazı kaçmamışsa olabilir ama içmeyen de çıkar. herkes kola sevmeyebilir.
Yanında da, mercimek köftesi ver
Olur olur zero olsun yanında piskevit de ver
Kolaya da tuz katarsın artık jxjd
İstersen soğuk çay ver
Yok Tekirdağ rakısı vercem ben snjsjsnd
🤣🤣
Hahahahahhaahaha
Öyle ama ben severek evlenmek istiyorum
Aa ciddi misin Allah rahmet eylesin 🥺😔
Olur neden kahve yapatlar bence cok sacma
Yeni model kızlar o kadar beceriksiz oluyor ki
Whwhwhwh alemsin ya 🤣