21 gü

Sanaldan tanıştığım zengin ve yakışıklı adamla buluşmalı mıyım yoksa dolandırıcılık mı?

Sanaldan biriyle tanıştım her şey peri masalı gibi kendisi zengin yakışıklı görüntülü de konuştuk evli olmadığına dair bana bir sürü belge attı kafa yapımız mizahımız çok uyuyor sevgili gibi her gün WhatsApp'tan muhabbet ediyoruz akşam görüntülü konuşuyoruz. Arkadaşlar zenginliği şaka değil cidden çok zengin anlattığına göre milyoner falan bunu da kanıtlayıcı şeyler attı işte arabasıyla fotoğraf zaten görüntülü konuştuğumuzda evi çok lüks falan benimle evlenmek istediğini söylüyor beni çok sevdiğini buluşmak istediğini falan söylüyor. Cinsel bir şey olduğunu sanmıyorum bu zenginlikte yakışıklılıkta biri istediği kişiyi elde edebilir zaten. Neden benimle konuşuyor anlamıyorum ben düz bir memurum neden bu kadar üstüme düştü hiç gerçekçi gelmiyor tamam güzel bir kızım da aman aman dünya güzeli değilim ne olur bir akıl verin buluşmalı mıyım böyle bir şans mümkün mü anlam veremiyorum
Sanaldan tanıştığım zengin ve yakışıklı adamla buluşmalı mıyım yoksa dolandırıcılık mı?