Bu sorum daha çok kızlara ama tabi ki herkesten yanıt bekliyorum.
Ben mesleği olan, ortalama üstü güzellikte, 1.67 boyunda 53 kg bir kadınım. Ailemle yaşıyorum, 27 yaşındayım, basit bir iki deneme dışında hiç sevgilim olmadı. Çünkü biraz muhafazakar çevrede büyüdüğüm için hep keskin sınırlarım oldu, yürümedi.
Şimdi evlilik amacıyla ailemin tanıdığı bir ailenin oğluyla görüşeceğim. 35 yaşında, fakat iş ve statü olarak çok sağlam konumda. Bir tık medyatik yönü var. Bu adamın çevresinde çok fazla kadın var, çoğu da çok albenili ama kendisi daha kendi aile yaşantısına uyum sağlayacak, yaşanmışlığı olmayan biriyle evlenmek istiyormuş. Bir kere de nişan atmış, o yüzden ailesinin uygun bulduğu kişiyle evlenmek istiyormuş.
Soru şu ki ben buluşmada ne giyeceğim? İş yerimde üniforma giydiğimiz için hiç öyle çeşit çeşit şık kıyafetlerim yok. İş dışı hep spor giyiniyorum 🙈 Şimdi çok abartılı olmayan ama kesinlikle düzgün ve şık bir şeyler bulmam lazım. Çünkü adam hanım hanımcık bir aday arıyormuş. Çok gösterişli vs olmamam lazım. Makyaj falan pek bilmiyorum ama cildim gayet güzel, saçıma fön çektirsem, rimel allık yeter mi?
benim çok sade ve basit bi hayatım var, muhafazakar bir ailenin 3 abisi olan kızıyım 🙈adamın beni basit de bulmaması lazım 🥹
giyim, davranış, ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer